Mima Muzica

Mișcare creativă

7000 lei8000 lei1 atelier(e)
Atelier One-Time

În cadrul acestui program le propunem copiilor spații de exprimare autentică, emoțională și profundă.

Solicită mai multe detalii
Categorie:

Descriere

Mișcarea creativă este un tip de dans improvizat care oferă copiilor stimuli pentru a explora diferite stiluri de mișcare. Acest atelier de dans ajută la dezvoltarea abilităților fizice, la folosirea energiei într-un mod creativ, la încrederea în sine și la o mai bună exprimare prin mișcarea corporală. Pe parcursul sesiunii lucrăm cu noțiuni de bază din dans: spațiu, ritm, calitate de mișcare, conștientizare corporală.

Atelierul de mișcare creativă cultivă și dezvoltă abilitățile de exprimare artistică a copiilor. Exprimarea artistică este atât de firească pentru copii, dar dacă aceștia cresc într-un mediu în care creativitatea nu este explorată suficient, această abilitate devine latentă și poate să rămână inertă de-alungul întregii vieți.

Acest tip de dans este destinat oricărui copil care iubește mișcarea și dansul, dar și celor care întâmpină dificultăți în exprimarea corporală, emoțională sau socială. Copiii sunt încurajați să se exprime așa cum simt ei, nu există greșit sau corect ci doar diferite feluri de a fi.

„Înainte ca un copil să vorbească, cântă. Înainte de a scrie, desenează. De îndată ce stă în picioare, dansează. Arta este fundamentală pentru exprimarea umană”. – Phylicia Rashad

Când au loc cursurile de mișcare creativă ?

 • Structura pe module, pentru anul 2022-2023.

“Ziua porţilor deschise” – 15 septembrie 2022 (orele 10.00 – 12.00 si 17.00-19.00)

 • Frecvența acestui atelier nu este una constantă. Vor fi evenimente lunare.  Informații veți găși pe site si  pe pagină noastră de Facebook
  • Durata unui atelier: 45 min (4-6 ani)
  • Durata unui atelier: 90min (7-11 ani)
  • numărul minim 6 copii
   Frecvența atelierelor: pe bază de eveniment
  • Tarif : 70RON

Reduceri acordate:

– Pentru frați/ surori se aplică tarif degresiv începând cu reducere de 10% pentru primul frate/prima soră;
Progamarea se face în limita locurilor disponibile

Accesul în sălile MiMa Muzica se face cu pantofi speciali de interior sau desculți. Pe parcursul atelierelor va recomandăm o ținută cât mai lejeră și multă relaxare astfel încât să favorizați o conectare cât mai bună cu cei mici. În acest sens, va rugăm să lăsați telefoanele mobile pe modul silențios.

Pentru înscriere va rugăm să completați formularul de înregistrare din pagină programului în partea dreaptă sus și vă vom contacta în cel mai scurt timp cu următorii pași de înscriere. Participarea în sălile Mima se face doar prin confirmare pe email în prealabil.

Pentru plata atelierelor se va emite factura după confirmarea înscrierii de pe site.

Pentru detalii suplimentare, ne puteti contacta la brasov@mimamuzica.ro sau +40751.075.027 (Apel, SMS, Whatsapp), precum si pe pagina noastra de Facebook

 

 

 

 

 

Detalii practice

Pedagogi
 • Anamaria Guguian
Număr ateliere 1 ateliere
Durata atelier 45-90min
Vârsta 4-11 ani
Data de început 01/10/2022
Adresa(e)

str. Victor Babeș, nr. 36
Brașov

Informații suplimentare

Categorie vârstă

4-6 ani, 7-11 ani

Ziua/ora

sâmbătă, 16.30, sâmbătă, 17.30