Mima Muzica

Curs de canto

60000 lei6 ateliere
Atelier One-Time

Curs individual de canto, cu  melodii potrivite vârstei în vederea dobândirii unei tehnici vocale si a exprimării vocale pas cu pas.

Golește
Solicită mai multe detalii
Categorie:

Descriere

Curs individual de canto, cu  melodii potrivite vârstei în vederea dobândirii unei tehnici vocale si a exprimării vocale pas cu pas.

Pe parcursul anului academic 2021-2022 (20 Septembrie  – 19 Iunie) programele Mima Muzica sunt structurate în 3 module si ateliere, cu frecvenţa 1/ săptămână. Inscrierile se fac începând cu data de 1 septembrie, pe un an, un modul sau 6 ateliere.

Module 2021-2022:
Modulul 1: 20 septembrie-22 decembrie
Modulul 2: 10 ianuarie-3 aprilie
Modulul 3: 4 aprilie- 19 iunie

Pedagog responsabil: Ioana Damian Bitere
Durata unui atelier: 50min
Număr de participanți: curs individual
Tarif 6 ateliere/600 RON
Tarif modul: 5% reducere
Tarif anual:
10% reducere
Tarif one time:120 RON

Costul atelierelor este nereturnabil.
Acest curs permite cursantului alegerea unui curs de grup (https://mimamuzica.ro/educatie-muzicala/mima-brasov/ritmuri-si-percutii-copii-tineri-brasov/) cu reducere de 40% la achizitionarea abonamentului anual de grup.
Pentru a asigura calitatea şi continuitatea atelierelor, costul atelierelor este nereturnabil. Printr-o absenţă anunţată în prealabil, cu cel puțin 24h permiteţi şanşa unei recuperări. Progamarea se face în limita locurilor disponibile.
Accesul în sălile MiMa Muzica se face cu pantofi speciali de interior sau desculți. Pe parcursul atelierelor va recomandăm o ținută cât mai lejeră.

Pentru înscriere va rugăm să completați formularul de înregistrare din pagina programului, în partea dreaptă sus și vă vom contacta în cel mai scurt timp cu următorii pași de înscriere. Participarea în sălile Mima se face doar prin confirmare pe email în prealabil.

Pentru detalii suplimentare, ne puteti contacta la brasov@mimamuzica.ro sau +40751.075.027 (Apel, SMS, Whatsapp), precum si pe pagina noastra deFacebook

Detalii practice

Pedagogi
  • Ioana Damian Bitere
Număr ateliere 6 ateliere
Durata atelier 50min
Vârsta +8ani
Data de început 20/09/2021
Adresa(e)

Str. Victor Babeș nr.36
Brașov

Informații suplimentare

Categorie vârstă

8+

Ziua/ora

luni,marți și miercuri