Mima Muzica

Curs de chitară

48000 lei60000 lei6 ateliere
Atelier One-Time

Să descoperi instrumente și sonorități diferite încă de mic devine o plăcere în dezvoltarea muzicală a copilului.  Chitara cu sunetele ei poate stârni curiozitatea copiilor dar și a celor mari.

Golește
Solicită mai multe detalii
Categorie:

Descriere

Să descoperi tainele muzicii, instrumente și sonorități diferite încă de mic devine o plăcere în dezvoltarea muzicală a copilului.
Din paleta de instrumente fiecare persoană are o plăcere de a studia un instrument dintr-o anumită cagorie: instrumente cu coarde, de suflat sau de percuție.
Chitara cu sunetele ei poate stârni curiozitatea copiilor dar și a celor mari.
Studiul instrumentului individual, alături de profesor, cu  melodii și armonii potrivite vârstei și pregătirii fiecăruia e cu siguranță o activitate  potrivită vârstei.

Pe parcursul anului academic 2021-2022 (20 Septembrie  – 19 Iunie) programele Mima Muzica sunt structurate în 3 module si ateliere, cu frecvenţa 1/ săptămână. Inscrierile se fac începând cu data de 1 septembrie, pe un an, un modul sau 6 ateliere.

Modulul 1: 20 septembrie-22 decembrie
Modulul 2: 10 ianuarie-3 aprilie
Modulul 3: 4 aprilie- 19 iunie

Pedagog responsabil: Andreea Voicescu
Durata unui atelier: 50min/ 30min
Număr de participanți: curs individual
Tarif 6 ateliere/600 RON(50MIN)
Tarif 6 ateliere/480 RON(30 MIN)
Tarif modul: reducere 5%
Tarif anual: reducere de 10%
Tarif: one time:120 RON
Costul atelierelor este nereturnabil.

Acest curs permite cursantului alegerea unui opțional de grup (percuție și  ritmică) cu reducere de 40% la achizitionarea abonamentului anual de grup.
Pentru a asigura calitatea şi continuitatea atelierelor, costul atelierelor este nereturnabil. Printr-o absenţă anunţată în prealabil, cu cel puțin 24h permiteţi şanşa unei recuperări. Progamarea se face în limita locurilor disponibile
Accesul în sălile MiMa Muzica se face cu pantofi speciali de interior sau desculți. Pe parcursul atelierelor va recomandăm o ținută cât mai lejeră.

Pentru înscriere va rugăm să completați formularul de înregistrare din pagina programului, în partea dreaptă sus și vă vom contacta în cel mai scurt timp cu următorii pași de înscriere. Participarea în sălile Mima se face doar prin confirmare pe email în prealabil.

Pentru detalii suplimentare, ne puteti contacta la brasov@mimamuzica.ro sau +40751.075.027 (Apel, SMS, Whatsapp), precum si pe pagina noastra deFacebook

Detalii practice

Pedagogi
  • Andreea Voicescu
Număr ateliere 6 ateliere
Durata atelier 50min
Vârsta +7ani
Data de început 20/09/2021
Adresa(e)

Str. Victor Babeș nr.36
Brașov

Informații suplimentare

Categorie vârstă

+7

Ziua/ora

Luni