Mima Muzica

Curs de percuție

48000 lei6 ateliere
Atelier One-Time

Descoperim lumea minunată a instrumentelor de percuție care oferă culoare muzicii prin varietatea lor. Dezvoltăm creativitatea și expresivitatea, cooperarea și relația armonioasă în grup.

Golește
Solicită mai multe detalii
Categorie:

Descriere

Descoperim lumea minunată a instrumentelor de percuție care oferă culoare muzicii prin varietatea lor. Dezvoltăm creativitatea și expresivitatea, cooperarea și relația armonioasă în grup. Învățăm să avem o tehnică și o postură corecte care facilitează procesul muzical și oferă o experiență plăcută. Parcurgem elemente teoretice ale muzicii clasice adaptate într-o metodă de predare armonioasă, în acord cu personalitatea fiecărui elev și dinamica fiecărui grup.

Structura
Pe parcursul anului academic 2021-2022 (20 Septembrie  – 19 Iunie) programele Mima Muzica sunt structurate în 3 module si ateliere, cu frecvenţa 1/săptămână sau 2/săptămână . Inscrierile se fac începând cu data de 1 septembrie, pe un an, un modul sau 6 ateliere.

Module 2021-2022:
Modulul 1: 20 septembrie-22 decembrie
Modulul 2: 10 ianuarie-3 aprilie
Modulul 3: 4 aprilie- 19 iunie

Durata unui atelier: 50min
Număr de participanți: minim 2, maxim 4 participanți
Frecvența atelierelor: 1/ săptămână, cu excepția perioadelor  de vacanță școlară.
Tarif modul 12 ateliere: reducere 5%
Tarif anual: 
reducere 10%
Tarif 6 ateliere/480 RON
Tarif one time/100 RON

Reduceri acordate:
-Reducerea se aplică modulelor desfășurate integral în anul academic in curs;
-Reducerile nu se aplica atelierelor de tip one-time

Pentru a asigura calitatea şi continuitatea atelierelor, costul atelierelor este nereturnabil. Printr-o absenţă anunţată în prealabil, cu cel puțin 24h permiteţi şanşa unei recuperări în cadrul aceluiași modul . Progamarea se face în limita locurilor disponibile în sălile MiMa Muzica se face cu pantofi speciali de interior sau desculți. Pe parcursul atelierelor va recomandăm o ținută cât mai lejeră.

Pentru înscriere va rugăm să completați formularul de înregistrare din pagina programului, în partea dreaptă sus și vă vom contacta în cel mai scurt timp cu următorii pași de înscriere. Participarea în sălile Mima se face doar prin confirmare pe email în prealabil. Înscrierile se fac la începutul fiecărui modul. În funcție de locurile rămase disponibile, se pot face înscrieri și pe parcursul anului.

Pentru detalii suplimentare, ne puteti contacta la brasov@mimamuzica.ro sau +40751.075.027 (Apel, SMS, Whatsapp), precum si pe pagina noastra deFacebook

 

 

Detalii practice

Pedagogi
  • Simona Piron
Număr ateliere 6 ateliere
Durata atelier 50min
Vârsta +7ani
Data de început 22/09/2021
Adresa(e)

Str. Victor Babeș nr.36
Brașov

Informații suplimentare

Categorie vârstă

7-12 ani

Ziua/ora

miercuri, 16.45, miercuri, 18.00