Mima Muzica

Curs de pian

65000 lei1.20000 lei10 atelier(e)
Atelier One-Time

Ne dorim să înţeleagă muzica drept un limbaj care le devină familiar, în care să se simtă liberi să se exprime și să rămână curioși.

Solicită mai multe detalii
Categorie:

Descriere

Muzica, un limbaj
Scopul urmărit, în primul rând, este acela de a-i face pe copii să înţeleagă muzica drept un limbaj care le devine familiar, în care se simt liberi să se exprime și pe care rămân curioși să îl descopere.  Plăcerea de a cânta și respectarea propriului ritm de învățare, fără a avea ca țintă performanța, sunt elemente esențiale care determină motivația dar și progresul fiecărui copil în deprinderea tehnicii instrumentale.

Muzica, un spațiu de dezvoltare
Dincolo de a învăța noțiuni de practică și teorie instrumentală, un alt scop care definește conceptul educațional MIMA Muzica este acela al dezvoltării personale prin muzică și al dobândirii abilităților de reactivitate pozitivă și creativă. Accentul pe intuiție, pe spontaneitate, pe cultivarea potențialului înnăscut al fiecărui copil, conectarea pedagog-elev într-o relație de tip dialog, prin joc și improvizație, duc la crearea unui spațiu educațional stimulativ care le permite copiilor să își descopere potențialul, să își exprime emoțiile și să facă alegeri în mod constant.

Cui se adresează cursurile?

Cursurile se adresează copiilor începând cu vârsta 7+, tinerilor, adulților și seniorilor.

  •  Structura pe module, pentru anul 2022-2023.

“Ziua porţilor deschise” – 15 septembrie 2022 (orele 10.00 – 12.00 si 17.00-19.00)

 

Modul 1: 3 octombrie  – 17 decembrie 2022 (include vacanța 24 – 30 octombrie)

Modul 2: 9 ianuarie – 1 aprilie 2023 (include vacanța 20 – 26 februarie 2023)

Modul 3: 3 aprilie – 17 iunie 2023 (include vacanța de Paște 9 – 17 aprilie 2023)

Vacanța de vară: din 18 iunie 2023

  • Durata unui atelier individual: 50 min
    Vârsta minimă recomandată:  7 ani+
  • Tarif modul, 10 ședințe : 1200lei
    Tarif 5 ședințe: 650lei
  • Tarif anual (fiecare modul se achita anticipat) reducere 10%

Recuperările sunt posibile în limita locurilor disponilbile DOAR în cadrul aceluiași modul, cu condiția ca absența să fie comunicată pedagogului cu 24 de ore înainte de data programată. Se pot recupera doua absenţe în cadrul modulului. Progamarea se face în limita locurilor disponibile.
Acest curs permite cursantului alegerea unui curs de grup (https://mimamuzica.ro/educatie-muzicala/mima-brasov/curs-de-percutie-copii-tineri-brasov/) cu o  reducere de 30% la achizitionarea abonamentului.

Accesul în sălile MiMa Muzica se face cu pantofi speciali de interior sau desculți. Pe parcursul atelierelor va recomandăm o ținută cât mai lejeră.

Pentru înscriere va rugăm să completați formularul de înregistrare din pagina programului, în partea dreaptă sus și vă vom contacta în cel mai scurt timp cu următorii pași de înscriere. Participarea în sălile Mima se face doar prin confirmare pe email în prealabil. Înscrierile se fac la începutul fiecărui modul. În funcție de locurile rămase disponibile, se pot face înscrieri și pe parcursul anului.

Pentru plata atelierelor se va emite factura după confirmarea înscrierii de pe site.

Pentru detalii suplimentare, ne puteti contacta la brasov@mimamuzica.ro sau +40751.075.027 (Apel, SMS, Whatsapp), precum si pe pagina noastra deFacebook

 

Detalii practice

Pedagogi
  • Arnold Bende
  • Iulia Reitu
Număr ateliere 10 ateliere
Durata atelier 50min
Vârsta 7+ani
Data de început 03/10/2022
Adresa(e)

Str. Victor Babeș nr.36
Brașov

Informații suplimentare

Categorie vârstă

+7

Ziua/ora

Marți, Joi, Vineri

Modul

10 ateliere, 5 ateliere