Mima Muzica

Curs de pian

48000 lei60000 lei6 ateliere
Atelier One-Time

Cursul de pian le permite copiilor să își descopere potențialul, să își exprime emoțiile și să facă alegeri în mod constant dincolo de a învăța noțiuni de practică și teorie instrumentală.

Golește
Solicită mai multe detalii
Categorie:

Descriere

După o inițiere instrumentală de grup se poate continua studiul instrumentului individual, cu  melodii și armonii potrivite vârstei și pregătirii fiecăruia.

Muzica, un limbaj
Scopul urmărit, în primul rând, este acela de a-i face pe copii să înţeleagă muzica drept un limbaj care le devine familiar, în care se simt liberi să se exprime și pe care rămân curioși să îl descopere.  Plăcerea de a cânta și respectarea propriului ritm de învățare, fără a avea ca țintă performanța, sunt elemente esențiale care determină motivația dar și progresul fiecărui copil în deprinderea tehnicii instrumentale.

Muzica, un spațiu de dezvoltare
Dincolo de a învăța noțiuni de practică și teorie instrumentală, un alt scop care definește conceptul educațional MIMA Muzica este acela al dezvoltării personale prin muzică și al dobândirii abilităților de reactivitate pozitivă și creativă. Accentul pe intuiție, pe spontaneitate, pe cultivarea potențialului înnăscut al fiecărui copil, conectarea pedagog-elev într-o relație de tip dialog, prin joc și improvizație, duc la crearea unui spațiu educațional stimulativ care le permite copiilor să își descopere potențialul, să își exprime emoțiile și să facă alegeri în mod constant.

Structura
Pe parcursul anului academic 2021-2022 (20 Septembrie  – 19 Iunie) programele Mima Muzica sunt structurate în 3 module si ateliere, cu frecvenţa 1/săptămână sau 2/săptămână . Inscrierile se fac începând cu data de 1 septembrie, pe un an, un modul sau 6 ateliere.

Module 2021-2022:
Modulul 1: 20 septembrie-22 decembrie
Modulul 2: 10 ianuarie-3 aprilie
Modulul 3: 4 aprilie- 19 iunie

Pedagog responsabil: Arnold Bende
Durata unui atelier: 50min/ 30min
Număr de participanți: curs individual
Tarif modul: 5% reducere 
Tarif anual:
10% reducere
Tarif de weekend: nu se aplică reduceri
Tarif : 6 ateliere/600 RON(50MIN)/480 RON(30 MIN)
Tarif
 one time:120 RON

Acest curs permite cursantului alegerea unui curs de grup ( https://mimamuzica.ro/educatie-muzicala/mima-brasov/ritmuri-si-percutii-copii-tineri-brasov/ ) cu reducere de 40% la achizitionarea abonamentului anual de grup.  

Pentru a asigura calitatea şi continuitatea atelierelor, costul atelierelor este nereturnabil. Printr-o absenţă anunţată în prealabil, cu cel puțin 24h permiteţi şanşa unei recuperări în cadrul aceluiași modul . Progamarea se face în limita locurilor disponibile
Accesul în sălile MiMa Muzica se face cu pantofi speciali de interior sau desculți. Pe parcursul atelierelor va recomandăm o ținută cât mai lejeră.

Pentru înscriere va rugăm să completați formularul de înregistrare din pagina programului, în partea dreaptă sus și vă vom contacta în cel mai scurt timp cu următorii pași de înscriere. Participarea în sălile Mima se face doar prin confirmare pe email în prealabil. Înscrierile se fac la începutul fiecărui modul. În funcție de locurile rămase disponibile, se pot face înscrieri și pe parcursul anului.

Pentru detalii suplimentare, ne puteti contacta la brasov@mimamuzica.ro sau +40751.075.027 (Apel, SMS, Whatsapp), precum si pe pagina noastra deFacebook

Detalii practice

Pedagogi
  • Arnold Bende
Număr ateliere 6 ateliere
Durata atelier 50min
Vârsta +7ani
Data de început 20/09/2021
Adresa(e)

Str. Victor Babeș nr.36
Brașov

Informații suplimentare

Categorie vârstă

+7

Ziua/ora

luni, marți, miercuri, joi, vineri, sâmbătă