Mima Muzica

Inițiere instrumentală 4+

1.00000 lei10 atelier(e)
Atelier One-Time

Cursul de initiere pian are ca prioritate dorința de a-i face pe copii să înţeleagă muzica drept un limbaj, în care se simt liberi să se exprime și pe care rămân curioși să îl descopere.  Plăcerea de a cânta și respectarea propriului ritm de învățare, fără a avea ca țintă performanța, sunt elemente esențiale.

Solicită mai multe detalii
Categorie:

Descriere

Muzica, un limbaj

Scopul urmărit, în primul rând, este acela de a-i face pe copii să înţeleagă muzica drept un limbaj care le devine familiar, în care se simt liberi să se exprime și pe care rămân curioși să îl descopere.  Plăcerea de a cânta și respectarea propriului ritm de învățare, fără a avea ca țintă performanța, sunt elemente esențiale care determină motivația dar și progresul fiecărui copil în deprinderea tehnicii instrumentale.

Muzica, un spațiu de dezvoltare

Dincolo de a învăța noțiuni de practică și teorie instrumentală, un alt scop care definește conceptul educațional MIMA Muzica este acela al dezvoltării personale prin muzică și al dobândirii abilităților de reactivitate pozitivă și creativă. Accentul pe intuiție, pe spontaneitate, pe cultivarea potențialului înnăscut al fiecărui copil, conectarea pedagog-elev într-o relație de tip dialog, prin joc și improvizație, duc la crearea unui spațiu educațional stimulativ care le permite copiilor să își descopere potențialul, să își exprime emoțiile și să facă alegeri în mod constant.

Cui se adresează cursurile?

Cursurile se adresează copiilor intre 4-6 ani. Este ideal să se fi realizat deja contactul cu muzica în familie sau pe parcursul modulele de inițiere muzicală părinte-copil  pe care centrul nostru le oferă încă de la vârsta de bebeluși.

 •  Structura pe module, pentru anul 2022-2023.
 • “Ziua porţilor deschise” – 15 septembrie 2022 (orele 10.00 – 12.00 si 17.00-19.00)
 • Modul 1: 3 octombrie  – 17 decembrie 2022 (include vacanța 24 – 30 octombrie)
 • Modul 2: 9 ianuarie – 1 aprilie 2023 (include vacanța 20– 26 februarie )
 • Modul 3: 3 aprilie – 24 iunie 2023 (include vacanța de Paște 9-18 aprilie)
 • minigrup 4-6 ani (minim 2, maxim 4 participanți): 50 min
 • individual: variază în funcție de vârsta și dezvoltarea fiecărui copil

Frecvența atelierelor: 1/ săptămână, cu excepția perioadelor  de vacanță școlară.

Tarif modul:

 • minigrup  50 de minute (10 ateliere): 1000 RON
 • individual 40 de minute (10 ateliere): 1100 RON
 • individual 50 de minute (10 ateliere): 1200 RON
 • Tarif anual (fiecare modul se achita anticipat) reducere 10%

Recuperările sunt posibile în limita locurilor disponilbile DOAR în cadrul aceluiași modul, cu condiția ca absența să fie comunicată pedagogului cu 24 de ore înainte de data programată. Se pot recupera doua absenţe în cadrul modulului. Progamarea se face în limita locurilor disponibile.

Accesul în sălile MiMa Muzica se face cu pantofi speciali de interior sau desculți. Pe parcursul atelierelor va recomandăm o ținută cât mai lejeră.

Pentru înscriere va rugăm să completați formularul de înregistrare din pagina programului, în partea dreaptă sus și vă vom contacta în cel mai scurt timp cu următorii pași de înscriere. Va recomandăm înscrierea la acest curs dacă ați urmat ore de grup MIMA  sau după o întâlnire individuală cu pedagogul în vederea stabilirii și încadrării copilului într-un grup corespunzător.

Participarea în sălile Mima se face doar prin confirmare pe email în prealabil. Înscrierile se fac la începutul fiecărui modul. În funcție de locurile rămase disponibile, se pot face înscrieri și pe parcursul anului.

Pentru plata atelierelor se va emite factura după confirmarea înscrierii de pe site.

Pentru detalii suplimentare, ne puteti contacta la brasov@mimamuzica.ro sau +40751.075.027 (Apel, SMS, Whatsapp), precum si pe pagina noastra deFacebook

 

 

 

Detalii practice

Pedagogi
 • Ioana Damian Bitere
Număr ateliere 10 ateliere
Durata atelier 50min
Vârsta 4-6 ani
Data de început 03/10/2022
Adresa(e)

Str. Victor Babeș nr.36
Brașov

Informații suplimentare

Categorie vârstă

4-6 ani

Ziua/ora

Marți, Joi

Modul

10 ateliere, 5 ateliere