Mima Muzica

Curs de tobe

48000 lei6 ateliere
Atelier One-Time

Descoperim elemente ritmice și ritmuri pe care le transpunem pe setul de tobe, cu sau fără acompaniament muzical. În scopul cursului regăsim dezvoltarea motorie și psihomotorie.

Golește
Solicită mai multe detalii
Categorie:

Descriere

Descoperim elemente ritmice și ritmuri pe care le transpunem pe setul de tobe, cu sau fără acompaniament muzical. În scopul cursului regăsim dezvoltarea motorie și psihomotorie, o gestionare ritmică eficientă și dezvoltarea autonomiei ca muzician.

Structura
Pe parcursul anului academic 2021-2022 (20 Septembrie  – 19 Iunie) programele Mima Muzica sunt structurate în 3 module si ateliere, cu frecvenţa 1/săptămână sau 2/săptămână . Inscrierile se fac începând cu data de 1 septembrie, pe un an, un modul sau 6 ateliere.

 • Module 2021-2022:
  Modulul 1: 20 septembrie-22 decembrie
  Modulul 2: 10 ianuarie-3 aprilie
  Modulul 3: 4 aprilie- 19 iunie
 • Durata unui atelier:
  individual: 30 min/50min
 • Frecvența atelierelor: 1/ săptămână, cu excepția perioadelor  de vacanță școlară.
  Vârsta minimă recomandată:  +6 ani.
  Tarif one time:120 RON
  Tarif individual (6 ateliere): 480RON (30 min)/ 600RON (50 min)
  Tarif modul, 12 ședințe : reducere 5%
  Tarif anual: reducere 10%

Reduceri acordate:
– Pentru participarea aceleiași persoane (concomitent sau succesiv, dar pe parcursul aceluiași an academic) la un curs de grup organizat de MiMa, se acordă o reducere de 40% din costul modulului de grup (https://mimamuzica.ro/educatie-muzicala/mima-brasov/ritmuri-si-percutii-copii-tineri-brasov/ ). Reducerea se aplică modulelor achitate integral și desfășurate integral în anul academic in curs;
– Reducerile sunt valabile in cazul programelor muzicale in serii de ateliere; ele nu se aplica atelierelor de tip one-time

Pentru a asigura calitatea şi continuitatea atelierelor, costul atelierelor este nereturnabil. Printr-o absenţă anunţată în prealabil, cu cel puțin 24h permiteţi şanşa unei recuperări în cadrul aceluiași modul . Progamarea se face în limita locurilor disponibile în sălile MiMa Muzica se face cu pantofi speciali de interior sau desculți. Pe parcursul atelierelor va recomandăm o ținută cât mai lejeră.

Pentru înscriere va rugăm să completați formularul de înregistrare din pagina programului, în partea dreaptă sus și vă vom contacta în cel mai scurt timp cu următorii pași de înscriere. Participarea în sălile Mima se face doar prin confirmare pe email în prealabil. Înscrierile se fac la începutul fiecărui modul. În funcție de locurile rămase disponibile, se pot face înscrieri și pe parcursul anului.

Pentru detalii suplimentare, ne puteti contacta la brasov@mimamuzica.ro sau +40751.075.027 (Apel, SMS, Whatsapp), precum si pe pagina noastra deFacebook

Detalii practice

Pedagogi
 • Simona Piron
 • Vlad Isac
Număr ateliere 6 ateliere
Durata atelier 30-50min
Vârsta +6ani
Data de început 20/09/2021
Adresa(e)

Str. Victor Babeș nr.36
Brașov

Informații suplimentare

Categorie vârstă

+6

Ziua/ora

Luni, miercuri, Vineri