Mima Muzica

MIMA seniori

42000 lei75600 lei6-12 ateliere
Atelier One-Time

MIMA SENIORI este un program de menținere a frumosului prin muzică, mișcare, pictură și desen. Atelierele se desfășoară într-un cadru plăcut sub îndrumarea pedagogilor sediului nostru. Interacționează, socializează și bucură-te de tot ce-i frumos.

 

Golește
Solicită mai multe detalii
Categorie:

Descriere

Exprimă-te prin muzică, mișcare și pictură. Fii activ la orice vârstă și împarte bucuria artei cu ceilalți.
Descoperă instrumente noi, metode și ateliere diverse.

Muzica: Dorim menținerea predispoziţii personale din sfera auzului, a culturii muzicale, a sensibilităţii, a imaginaţiei, a creativităţii, a coordonării motorii, a capacităţii de socializare, a generozităţii, a simţului ludic. Este demonstrat că ritmul şi muzica în sine dezvoltă remarcabil capacităţile cognitive.
Ne vor însoți în călătoria noastră muzicală instrumente diverse (pian, chitară, ukulele, blockflote și o paleta de instrumente de percuție).
Simte muzica! Ea poartă cu sine energia creativităţii şi a exprimării fluente şi naturale.

Mișcarea creativăAcest atelier ajută la păstrarea abilităților fizice, la folosirea energiei într-un mod creativ, la încrederea în sine și la o mai bună exprimare prin mișcarea corporală. Pe parcursul sesiunii lucrăm cu noțiuni de bază din dans: spațiu, ritm, calitate de mișcare, conștientizare corporală.

Pictura și desenul: La atelierele pentru seniori, datorită desenului și picturii, vei experimenta starea de relaxare, te vei conecta la propria persoană și nu vei simți când vor trece orele pe lângă ține. Simțul observării se va antrena și el și o să observi cu alți ochi lumea din jurul tău.

Detalii practice:
Pe parcursul anului academic 2021-2022 (20 Septembrie  – 19 Iunie) programele Mima Muzica sunt structurate în 3 module si ateliere, cu frecvenţa 1/ săptămână. Inscrierile se fac începând cu data de 1 septembrie, pe cate un singur modul sau 6 ateliere.

În cadrul unui modul vor exista ateliere diverse: 4 ateliere de muzică, 4 ateliere de mișcare și 4 ateliere de pictură și desen.

Durata unui atelier: 60 min
Număr de participanți: minim 6, maxim 10 participanti
Tarif 6 ateliere: 420 RON,
Tarif modul, 12 ateliere:
756 RON (include reducerea de 10%)
Tarif one time: 100 RON

Reduceri acordate:

-Pentru frate/soră se aplică tarif degresiv începând cu reducere de 10% pentru primul frate/prima soră;
-10% reducere la achiziționarea unui modul.

Pentru a asigura calitatea şi continuitatea atelierelor, costul atelierelor este nereturnabil. Progamarea se face în limita locurilor disponibile la celelalte grupe și doar în cadrul aceluiași modul.

Accesul în sălile MiMa Muzica se face cu pantofi speciali de interior sau desculți. Pe parcursul atelierelor va recomandăm o ținută cât mai lejeră și multă relaxare astfel încât să favorizați o conectare cât mai bună. În acest sens, va rugăm să lăsați telefoanele mobile pe modul silențios, în afara sălii de curs.
În timpul atelierelor este interzisă fotografierea și filmarea participanților.

Pentru înscriere va rugăm să completați formularul de înregistrare din pagină programului în partea dreaptă sus și vă vom contacta în cel mai scurt timp cu următorii pași de înscriere. Participarea în sălile Mima se face doar prin confirmare pe email în prealabil.

Pentru orice detalii ne puteti contacta la brasov@mimamuzica.ro sau +40751.075.027 (Apel, SMS, Whatsapp), precum si pe pagina noastra de Facebook.

Detalii practice

Pedagogi
  • Ioana Damian Bitere
  • Simona Piron
  • Anamaria Guguian
  • Ana-Maria Galeteanu
Număr ateliere 6-12 ateliere
Durata atelier 60min
Vârsta +55ani
Data de început 23/09/2021
Adresa(e)

Str. Victor Babeș nr.36
Brașov

Informații suplimentare

Categorie vârstă

+55

Ziua/ora

Joi, 10.00