Mima Muzica

Descoperă lumea sunetelor

40000 lei5 atelier(e)
Atelier One-Time

Încă din primele luni de viață, vă propunem să îi faceți cunoștințî celui mic cu muzica prin intermediul unui program ce facilitează dezvoltarea armonioasă a bebelușului. Abordarea pedagogica MIMA combină elemente din metode consacrate – Orff, Gordon, Dalcroze și Kodaly. Pe parcursul atelierelor vom învăţa cântece pentru copii şi vom asculta în mod activ, prin joc şi mişcare, cele mai frumoase fragmente din muzica clasică, din jazz și nu numai.

Solicită mai multe detalii
Categorie:

Descriere

Cursuri de muzică pentru bebeluși: 0 – 12 luni

Vă propunem să îi faceți cunoștință celui mic, încă din primele luni de viață, cu muzica. Programul Descoperă lumea muzicii facilitează dezvoltarea armonioasă a bebelușului prin muzică și mișcare. Metodele de pedagogie MIMA reprezintă un proces complex, care combină elemente din tehnici moderne, consacrate – ORFF, Gordon, Dalcroze și Kodaly.

Ce vom face mai exact? Vom cânta, ne vom mișca odată cu sunetele, vom explora instrumente muzicale simple, vom învăța ritmuri de bază cu care să ne acompaniem, vom folosi un arsenal bogat de materiale senzoriale ce stimulează motricitatea şi comunicarea bebelușilor (eșarfe colorate, mingiuțe, saculeți, cercuri, cuburi de lemn, parașută ș.a.). Pe parcursul atelierelor de muzică vom asculta în mod activ (prin mișcare) cele mai frumoase fragmente din muzica clasică, din jazz și nu numai.

Când au loc cursurile de muzică pentru bebeluși

Programele MIMA Muzica sunt structurate în module de cate 10 ateliere cu frecvenţa săptămânală. INSCRIERILE se fac pe cate un singur modul.

 •  Structura pe module, pentru anul 2022-2023.

“Ziua porţilor deschise” – 15 septembrie 2022 (orele 10.00 – 12.00 si 17.00-19.00)

 • Modul 1: 3 octombrie  – 17 decembrie 2022 (include vacanța 24 – 30 octombrie)
 • Modul 2: 16 ianuarie – 1 aprilie 2023 (include vacanța 20– 26 februarie )
 • Modul 3: 1 aprilie – 24 iunie 2023 (include vacanța de Paște 9-17 aprilie)

Vacanța de vară: din 25 iunie 2023

 • Durata unui atelier: 40 min
  maxim 8 perechi, părinte și copil
  Frecvența atelierelor: 1/ săptămână, cu excepția perioadelor  de vacanță școlară.
 • Tarif modul (5 ateliere):  400RON
  Atelier one – time: 100RON

Reduceri acordate:

– Pentru frați / surori se aplică tarif degresiv începând cu reducere de 10% pentru primul frate/prima soră;

Important! Pentru o obtine o dinamica optima in cadrul atelierelor inscrierile MIMA se fac pe grupe de varsta. Aceste cursuri sunt destinate inclusiv viitoarelor mămici.

Fiecare copil-participant va fi insotit in sala de muzica de un singur adult. Accesul in salile MIMA Muzica se face cu pantofi speciali de interior sau desculti. Pe parcursul atelierelor va recomandam o tinuta cat mai lejera si multa relaxare astfel incat sa favorizati o conectare cat mai buna cu cei mici. In acest sens, va rugam sa lasati telefoanele mobile pe modul silentios, in afara salii de curs. In timpul atelierelor este interzisa fotografierea si filmarea participantilor.

Costul atelierelor este nereturnabil. Recuperările sunt posibile cu programare în prealabil folosind adresa de mail info@mimamuzica.ro. Progamarea se face în limita locurilor disponibile la celelalte grupe si doar in cadrul aceluiasi modul. Printr-o absenţă anunţată în prealabil, permiteţi şanşa unei recuperări în grupa în care sunteţi înscrişi.

Pentru detalii suplimentare, ne puteti contacta la brasov@mimamuzica.ro sau +40751075027 (Apel, SMS, Whatsapp), precum si pe pagina noastra de Facebook

Detalii practice

Pedagogi
 • Teodora Solomon
Număr ateliere 5 ateliere
Durata atelier 40min
Vârsta 0-1ani
Data de început 03/10/2022
Adresa(e)

Str. Victor Babes, nr. 36
Brasov

Informații suplimentare

Categorie vârstă

0-1 ani

Ziua/ora

sâmbătă, ora 12.00