Mima Muzica

Descoperă lumea sunetelor

42000 lei75600 lei6-12 ateliere
Atelier One-Time

Vă propunem să îi faceți cunoștință celui mic, încă din primii ani de viață, cu muzica, prin intermediul unui program ce facilitează dezvoltarea armonioasă a copilului. Abordarea pedagogica MiMa combină elemente din metode consacrate – Orff, Dalcroze și Kodaly. Pe parcursul atelierelor vom învăţa cântece pentru copii şi vom asculta în mod activ, prin joc şi mişcare, cele mai frumoase fragmente din muzica clasică, jazz și nu numai.

Golește
Solicită mai multe detalii
Categorie:

Descriere

Cursuri de muzică pentru copil parinte, grupa 1 – 2 ani

Vă propunem să îi faceți cunoștință celui mic, încă din primii ani de viață, cu muzica. Programul Descoperă lumea muzicii facilitează dezvoltarea armonioasă  prin muzică și mișcare. Metodele de pedagogie MiMa reprezintă un proces complex, care combină elemente din tehnici moderne, consacrate – ORFF, Dalcroze și Kodaly.

Ce vom face mai exact? Vom cânta, ne vom mișca odată cu sunetele, vom explora instrumente muzicale simple, vom învăța ritmuri de bază cu care să ne acompaniem, vom folosi un arsenal bogat de materiale senzoriale ce stimulează motricitatea şi comunicarea copiilor (eșarfe colorate, mingiuțe, saculeți, cercuri, cuburi de lemn, parașută ș.a.). Pe parcursul atelierelor de muzică vom asculta în mod activ (prin mișcare) cele mai frumoase fragmente din muzica clasică, jazz și nu numai.

Când au loc cursurile de muzică pentru copil și părinte?

Pe parcursul anului academic 2021-2022 (20 Septembrie  – 19 Iunie) programele Mima Muzica sunt structurate în 3 module si ateliere, cu frecvenţa 1/ săptămână. Inscrierile se fac începând cu data de 1 septembrie, pe cate un singur modul sau 6 ateliere.

Module 2021-2022:
Modulul 1: 20 septembrie-22 decembrie (12 h)
Modulul 2: 10 ianuarie-3 aprilie (12h)
Modulul 3: 4 aprilie- 19 iunie (8 h)

Pedagog responsabil: Ioana Damian Bitere
Durata unui atelier: 40 min
Număr de participanți: maxim 7 participanți, părinte-copil
Tarif 6 ateliere /420 RON
Tarif modul, 12 ateliere /756 RON (este aplicata reducerea de 10%)

Reduceri acordate:

-Pentru frați/ surori se aplică tarif degresiv începând cu reducere de 10% pentru primul frate/prima soră
-10% reducere la achiziționarea unui modul.
-Reducerile  nu se aplica atelierelor de tip one-time și nu se cumulează.
Pentru a asigura calitatea şi continuitatea atelierelor, costul atelierelor este nereturnabil. Printr-o absenţă anunţată în prealabil, cu cel puțin 24h permiteţi şanşa unei recuperări în grupa în care sunteţi înscrişi, în modulul ce urmează.

Fiecare copil-participant va fi însoțit în sala de muzică de un singur adult. Accesul în sălile MiMa Muzica se face cu pantofi speciali de interior sau desculți. Pe parcursul atelierelor va recomandăm o ținută cât mai lejeră și multă relaxare astfel încât să favorizați o conectare cât mai bună cu cei mici. În acest sens, va rugăm să lăsați telefoanele mobile pe modul silențios.

Pentru înscriere va rugăm să completați formularul de înregistrare din pagină programului în partea dreaptă sus și vă vom contacta în cel mai scurt timp cu următorii pași de înscriere. Participarea în sălile Mima se face doar prin confirmare pe email în prealabil.

Pentru detalii suplimentare, ne puteti contacta la brasov@mimamuzica.ro sau +40751.075.027 (Apel, SMS, Whatsapp), precum si pe pagina noastra de Facebook

 

Detalii practice

Pedagogi
  • Ioana Damian Bitere
Număr ateliere 6-12 ateliere
Durata atelier 40min
Vârsta 1-2ani
Data de început 21/09/2021
Adresa(e)

Str. Victor Babeș, nr. 36
Brașov

Informații suplimentare

Categorie vârstă

1-2 ani

Modul

12 ateliere, 6 ateliere

Ziua/ora

marți, ora 10.00