Mima Muzica

MIMA adulți

10000 lei1 atelier(e)
Atelier One-Time

MIMA ADULȚI este un program de dezvoltare prin muzică, mișcare, pictură și desen. Descoperă instrumente noi, metode și ateliere diverse.  Atelierele se desfășoară într-un cadru plăcut sub îndrumarea pedagogilor sediului nostru și a invitaților lor. Fii activ și împarte bucuria artei cu ceilalți!

Solicită mai multe detalii
Categorie:

Descriere

Exprimă-te prin muzică, mișcare . Fii activ și împarte bucuria artei cu ceilalți.
Descoperă instrumente noi, metode și ateliere diverse.

MuzicaDorim menținerea predispoziţii personale din sfera auzului, a culturii muzicale, a sensibilităţii, a imaginaţiei, a creativităţii, a coordonării motorii, a capacităţii de socializare, a generozităţii, a simţului ludic. Este demonstrat că ritmul şi muzica în sine dezvoltă remarcabil capacităţile cognitive.
Ne vor însoți în călătoria noastră muzicală instrumente diverse (pian, chitară, ukulele, blockflote și o paleta largă de instrumente de percuție).
Simte muzica! Ea poartă cu sine energia creativităţii şi a exprimării fluente şi naturale.

Mișcare creativă: Acest atelier ajută la dezvoltarea abilităților fizice, la folosirea energiei într-un mod creativ, la încrederea în sine și la o mai bună exprimare prin mișcarea corporală. Pe parcursul sesiunii lucrăm cu noțiuni de bază din dans: spațiu, ritm, calitate de mișcare, conștientizare corporală.

Detalii practice:

Atelierele sunt dedicate cadrelor didactice și celor ce doresc să descopere muzica și mișcarea creativă prin diferite metode și masterclass-uri. Înscrierile se fac punctual, pentru fiecare eveniment în parte. Detaliile evenimentelor vor fi anunate la sediu și pe pagina noastră de Facebook.

Durata unui atelier: 120min
Număr de participanți: minim 6, maxim 12 participanti
Tarif one time: 100RON

Pentru a asigura calitatea costul atelierelor este nereturnabil. Progamarea se face în limita locurilor disponibile
Pe parcursul atelierelor va recomandăm o ținută cât mai lejeră. Accesul în sălile MiMa Muzica se face cu pantofi speciali de interior sau desculți.

Pentru înscriere va rugăm să completați formularul de înregistrare din pagină programului în partea dreaptă sus și vă vom contacta în cel mai scurt timp cu următorii pași de înscriere. Participarea în sălile Mima se face doar prin confirmare pe email în prealabil.

Pentru orice detalii ne puteti contacta la brasov@mimamuzica.ro sau +40751.075.027 (Apel, SMS, Whatsapp), precum si pe pagina noastră de Facebook.

Detalii practice

Pedagogi
  • Ioana Damian Bitere
  • Anamaria Guguian
Număr ateliere 1 ateliere
Durata atelier 90min
Vârsta +18ani
Data de început 01/10/2021
Adresa(e)

Str. Victor Babeș nr.36
Brașov

Informații suplimentare

Categorie vârstă

18+

Ziua/ora

Sâmbătă, 10.00