Mima Muzica

Descoperă marii compozitori

35000 lei5 atelier(e)
Atelier One-Time

Descoperă-i pe marii compozitori, ca și cum te-ai afla față în față cu ei, în locurile unde au trăit! În Viena lui Mozart, în tropăitul cailor sau în Veneția lui Vivaldi legănați de gondolă. Ce genuri muzicale au scris dar și ce i-a bucurat sau ce i-a frământat pe marii compozitori? Ce personalitate aveau? Ce obiceiuri? Sunt lucruri care îi definesc în aceeași măsură cu ce au compus. Așa cum ne definesc pe fiecare dintre noi, inclusiv pe tine și pe copilul tău.

 

Solicită mai multe detalii
Categorie:

Descriere

Cursurile de muzică MiMa îi ajută pe copiii aflați la vârsta școlară să-i descopere într-o manieră inedita pe marii compozitori, ca și cum s-ar afla față în față cu ei, plimbându-se prin orașele în care au trăit. În Viena lui Mozart, în tropăitul cailor, sau în Veneția lui Vivaldi legănați de gondolă. Ce i-a bucurat sau ce i-a frământat pe marii compozitori? Ce le plăcea să facă? Aveau vreo preferință culinară? Ce personalitate aveau? Ce obiceiuri? Adică exact acele lucruri colorate care ne definesc pe fiecare dintre noi, inclusiv pe tine și pe copilul tău.

Detalii:

Pe parcursul acestui modul vă așteptăm la 5 ateliere în care vom avea ocazia sa cunoaștem 5 compozitori:  Johann Sebastian Bach, Wolfgang Amadeus Mozart, Ludwig van Beethoven, Frederic Chopin,  Johann Strauss şi George Enescu.

Când? In fiecare ultima zi de luni a lunii (cu excepția perioadelor de vacanță școlară), ora 18:30, cu condiția înscrierii unui număr de minim 6 participanți.

Durata unui atelier: 50 min.
Vârsta:
7-12 ani.
Număr participanți: minim 6 maxim 10 participanți.
Pedagog responsabil: Sorina Bobeico.

Tarif:
100 RON/atelier

Reduceri:
– 30% reducere pentru participanții la programul Ritmuri și percuții – Orchestra Mima pe parcursul anului academic în curs
– Pentru frați / surori se aplică tarif degresiv începând cu reducere de 10% pentru primul frate / prima soră;
– Reducerile nu se cumulează, ci se aplica reducerea cea mai mare la care un participant se califica;

Important!

Atelierele sunt independente din punct de vedere conținut. Rezervarea se poate face pentru unul sau mai multe ateliere.

Copiii din grupele de vârsta 8+ vor fi intra in sala alături de pedagog. In timpul atelierelor adulții însoțitori sunt invitați sa rămână in sala de așteptare pana la finalizarea atelierului. Accesul in salile MiMa Muzica se face cu pantofi speciali de interior sau desculti. Pe parcursul atelierelor recomandam o tinuta cat mai lejera si multa relaxare. Pentru copiii din grupele 7+ ani este foarte important sa ajungeti cu 10-15 minute inainte de inceperea atelierului pentru a facilita interacțiunea cu pedagogul, cu colegii de grupa si acomodarea cu sala de muzica.

Costul atelierelor este nereturnabil. Recuperările nu sunt posibile decât în cadrul altor programe pe grupe de vârstă similară din cadrul modulului MIMA Muzica în curs, cu programare în prealabil folosind adresa de mail info@mimamuzica.ro.

Programarea se face în limita locurilor disponibile la celelalte grupe si doar in cadrul aceluiasi modul. Printr-o absență anunțată în prealabil, permiteţi şanşa unei recuperări în grupa în care sunteţi înscrişi.

Pentru detalii suplimentare, ne puteti contacta la info@mimamuzica.ro sau +40722.342.124 (Apel, SMS, Whatsapp), precum si pe pagina noastra de Facebook.

Detalii practice

Pedagogi
  • Sorina Bobeico
Număr ateliere 5 ateliere
Durata atelier 40 minmin
Vârsta 7+ani
Data de început 31/01/2022
Adresa(e)

MIMA București
Calea Griviței nr. 6, etajul 1

Informații suplimentare

Categorie vârstă

7-12 ani

Ziua/ora

Luni