Mima Muzica

Povestea Muzicală 4-6 ani

35000 lei5 ateliere
Atelier One-Time

Copiii vor intra în lumea sunetelor și a instrumentelor muzicale inedite, prin intermediul poveștilor și  al jocurilor muzicale. Cele 4 povești cu tematici legate de anotimpuri constituie cadrul în care copiii pot explora instrumente din materiale naturale: tobe africane, toba de apă, tobița din bambus, lira pentatonică, clopoței, rainmaker din Peru, xilofonul din bambus, boluri tibetane, gongul chinezesc.

Golește
Solicită mai multe detalii
Categorie:

Descriere

Ateliere muzicale bazate pe jocul cu instrumente muzicale elementare pe firul unei povești, pentru copii de la 4 la 6 ani.

„Povestea Muzicală” este un atelier care îi introduce pe copii în lumea sunetelor și a instrumentelor muzicale inedite, prin intermediul poveștilor și  jocurilor muzicale. Cele 4 povești cu tematici legate de anotimpuri și sărbători vor fi cadrul în care copiii pot experimenta în mod sensibil lucrul cu instrumente din materiale naturale. Vor fi aduse în joc tobe africane, toba de apă, tobița din bambus, lira pentatonică, clopoței, rainmaker din Peru, xilofonul din bambus, boluri tibetane, gongul chinezesc.

Cântece din diferite țări vor aduce veselie și ne vor pune în mișcare, vom însoți personajele poveștii, aflând astfel despre locuri exotice și jocuri de copii din alte culturi.

Fiecare “Poveste Muzicală” are o durată de 5 săptămâni. Înscrierile se fac pentru minim o Poveste (prezența la 5 ateliere ).  Poveștile sunt independente astfel încât după primele 5 întâlniri și alți copii se pot înscrie, în măsura în care există locuri disponibile.

Coordonator:

Andreea Botezan susține de peste 15 ani ateliere de muzică și artă pentru copii și adulți, în limbile  romană, engleză și germană, în domeniile: educație, comunicare, terapie, formare pentru educatori și profesori. Are pregătire în domeniile Psihologie, Pedagogie si Muzica, cu licență în Psihologie – specializarea pedagogie și licență în Gestalt Therapy.
A lucrat în cadrul proiectului KlangHuette Dresden timp de 10 ani, susținând ca liber profesionist în Germania ateliere în scoli, grădinițe, biblioteci, asociații culturale, tabere internaționale, galerii de artă.

Modul 1 (4 octombrie – 20 noiembrie) – vacanță – (25 octombrie – 7 noiembrie)

Modul 2 (22 noiembrie 2021 – 15 ianuarie 2022) – vacanță – (20 decembrie 2021 – 9 ianuarie 2022)

Modul 3 (17 ianuarie – 19 februarie) 

Modul 4 (21 februarie – 26 martie)

Modul 5 (28 martie – 14 mai) – vacanță – (18 aprilie – 1 mai)

Modul 6 (16 mai – 18 iunie)

Grupe disponibile:
– Marţi, ora 15:00

Pedagog responsabil: Andreea Botezan

Durata unui atelier: 50 minute

Număr de participanți: maxim 10 participanți

Tarif modul (5 ateliere): 350 RON

Reduceri acordate:

– Pentru frați / surori se aplică tarif degresiv începând cu reducere de 10% pentru primul frate/prima soră;
– Pentru participarea aceleiași persoane (concomitent sau succesiv, dar pe parcursul aceluiași an academic) la un al doilea modul organizat de MIMA, se acordă o reducere de 20% din costul celui de-al doilea modul. Reducerea se aplică modulelor achitate integral și desfășurate integral în anul academic în curs;
– Reducerile nu se cumulează, ci se aplica reducerea cea mai mare;
– Reducerile sunt valabile în cazul programelor muzicale in serii de ateliere și nu se aplica atelierelor de tip one-time sau cursurilor individuale de instrument.

Important! Pentru o obține o dinamică optimă în cadrul atelierelor înscrierile MIMA se fac pe grupe de vârstă.

Copiii din grupele de vârsta 4+ vor fi intra în sala alături de pedagog și de ceilalți mici participanți. In timpul atelierelor adulții însoțitori sunt invitați sa rămână în sala de așteptare pană la finalizarea atelierului. Accesul in salile MIMA Muzica se face cu pantofi speciali de interior sau desculti. Pe parcursul atelierelor recomandam o tinuta cat mai lejera si multa relaxare.

Costul atelierelor este nereturnabil. Recuperările sunt posibile cu programare în prealabil folosind adresa de mail info@mimamuzica.ro. Programarea se face în limita locurilor disponibile la celelalte grupe si doar in cadrul aceluiasi modul. Printr-o absență anunțată în prealabil, permiteți șansa unei recuperări în grupa în care sunteți înscriși.*cu excepția perioadei PANDEMIEI COVID 19 când, pentru a limita contactul între participanții din grupe diferite, recuperările la alte grupe similare de vârstă nu sunt posibile

Pentru detalii suplimentare, ne puteți contacta la info@mimamuzica.ro sau +40722.342.124 (Apel, SMS, Whatsapp), precum si pe pagina noastra de Facebook.

Detalii practice

Pedagogi
  • Andreea Botezan
Număr ateliere 5 ateliere
Durata atelier 50min
Vârsta 4-6ani
Data de început 18/01/2022
Adresa(e)

Calea Grivitei nr. 6-10

Informații suplimentare

Categorie vârstă

4-6 ani

Ziua/ora

Marti, ora 15.00