Mima Muzica

O seară de colinde cu Irina Sârbu BAND

10000 lei1 atelier(e)
Atelier One-Time

În apropierea Crăciunului ne gândim mereu cu drag şi recunoştinţă la voi, la toţi prietenii MIMA Muzica, de la cei mai mici, la mămici, tătici și bunici.  Vă invităm cu mare emoție la “O seară de colinde cu Irina Sârbu BAND” la Sala MIMA – o demonstraţie de virtuozitate şi expresivitate, un joc permanent între voce şi două instrumente, pian şi contrabas.

Solicită mai multe detalii
Categorie:

Descriere


O seară de colinde pentru copii

cu Irina Sârbu BAND

 

Concertele de colinde sunt unul dintre  momentele care aduc magie Sărbătorilor de iarnă. În apropierea Crăciunului ne gândim mereu cu drag şi recunoştinţă la voi, la toţi prietenii MIMA Muzica, de la cei mai mici, la mămici, tătici și  bunici.  Vă invităm cu mare emoție la o seară de colinde cu Irina Sârbu BAND la Sala MIMA – o demonstraţie de virtuozitate şi expresivitate, un joc permanent între voce şi două instrumente, pian şi contrabas.

Cine nu o cunoaşte pe Irina, vocea caldă, jucăuşă, cameleonică? Cine nu i-a admirat măcar o dată improvizaţiile mereu surprinzătoare? Irina Sârbu, discipolă a celebrei Anca Parghel, una dintre cele mai personale voci de jazz ale scenei româneşti, a acceptat cu bucurie invitaţia și provocarea de a cânta pentru un public atât de special și delicat. Irina Sârbu  vine la Sala MIMA Bucureşti împreună cu doi membri din formaţia ei, pianistul Puiu Pascu şi contrabasistul Ciprian Parghel. Veniți și voi?

Șoricica LaLa a pregătit un singur rând de scaune pentru ca întreaga sală să fie o scenă a muzicii și a copiilor pe care îi așteaptă pernuțe verzi și zurgălăi. Am gândit această seară de colinde care să le ofere copiilor un spațiu liber de ascultare, mișcare, visare și descoperire într-o atmosferă de poveste. La finalul concertului de colinde ne-ar face plăcere să prelungim seara cu un ceai cald şi multe zâmbete, ca între prieteni.

Durata concertului: 45 de minute

Tarif acces părinte-copil: 100 RON (două persoane, se completează numele și vârsta copilului).

REDUCERI acordate: Al treilea membru înscris din aceeași familie (adult sau copil) achită 50% completând o nouă înscriere cu următorul COD VOUCHER: colinde50. Următorul membru înscris din aceeași familie are acces gratuit completând o nouă înscriere cu următorul COD VOUCHER: colinde100.

Detalii practice

Pentru a favoriza libertatea de mişcare şi confortul copiilor, din motive de siguranţă sanitară, încălţămintea de exterior trebuie lăsată la intrarea în spaţiile MIMA. Intrarea se face cu pantofi speciali de interior sau în ciorapi călduroşi,  pardoseala este dezinfectată chiar înaintea evenimentului fără substanţe chimice, prin  sistem de aburi de înaltă presiune şi temperatură.

Accesul în afara numărului de participanți înscrisi nu este posibil, numărul de locuri fiind limitat. Costul biletului de acces este nereturnabil.

 

Irina Sarbu BAND

“Irina Sârbu, o voce care dă suflet melodiilor.”

În funcție de fiecare piesă și de fiecare stil  pe care îl abordează, Irina Sarbu îşi modelează vocea cu un timbru aparte, uşor de recunoscut, şi cu o imaginaţie improvizatorică spectaculoasă. Jazzul domină şi îşi lasă amprenta și asupra cântecelor de colind. Prin ceea ce face cu talentul ei  bine lucrat în ani de studii de specialitate, Irina Sârbu se impune puternic în fata publicului şi rămâne definitiv fixată în memorie. Datorita originalităţii şi manierei de a prelucra melodiile devenite clasice, a fost unanim recunoscută. A concertat atât în ţară, cât şi în străinătate (la New York, Washington, Paris, Atena, Madrid, Viena, Veneţia, Bruxelles, Praga, Lisabona, Stockholm, Ierusalim, Milano),  în recitaluri de club sau în festivaluri naţionale şi internaţionale de jazz.

Pianistul Puiu Pascu este un virtuoz al claviaturii, un maestru al improvizaţiei, un compozitor inspirat, un artist aflat acum în perioada de vârf a carierei. Frenezia şi plăcerea cu care cântă, armoniile şi ritmurile complexe, originalitatea abordării pieselor şi intensitatea cu care trăieşte  procesul interpretativ-creator  îl transformă pe Puiu Pascu într-un artist unic în pesiajul jazzistic românesc. Despre marea sa experienţă vorbesc colaborările pe care le-a avut cu  Theodora Enache, Irina Sârbu, Anca Parghel, Pedro Negresco, Garbis Derdeian, sau Virgil Popescu.

Absolvent al sectiei de jazz în cadrul Conservatorului Regal din Bruxelles, Ciprian Parghel a concertat  pe numeroase scene festivaliere şi de club atât în Romania, cât şi în străinatate. A colaborat cu  artiști respectaţi ai scenei jazzistice, între care Archie Shepp, Paolo Radoni, Mircea Tiberian, Garbis Dedeian, de nenumărate ori în formula de trio-familie „Anca Parghel si fiii”. Este apreciat ca fiind cel mai valoros contrabasist al generaţiei sale, dovedind la fiecare concert atât măiestria şi controlul absolut asupra instrumentului, cât şi o inspiraţie muzicală de excepţie.

Pentru detalii suplimentare, ne puteți contacta la info@mimamuzica.ro sau +40722.342.124 (Apel, SMS, Whatsapp), precum si pe pagina noastră de Facebook.

Detalii practice

Pedagogi
  • Irina Sârbu - voce
  • Ciprian Parghel - contrabas
  • Puiu Pascu - pian
Număr ateliere 1 ateliere
Durata atelier 45 minmin
Vârsta 0-99ani
Data de început 19/12/2022
Adresa(e)

Calea Griviței nr. 6, etajul 1
București

Informații suplimentare

Participant

părinte/copil

Categorie vârstă

0-1 ani, 1-4 ani, 4-6 ani, +7