Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice,

Centrul de Educatie si Dezvoltare Muzicala MIMA SRL cu sediul in Bucuresti, Calea Grivitei nr.6, et.1, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/9789/2017, cod unic de inregistrare 37801199, posesoarea websitului Mimamuzica.ro

are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
Prin furnizarea adresei de email pe site-ul Mimamuzica.ro va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele dvs cu caracter personal (adresa de email) sa intre in baza de date a societatii Centrul de Educatie si Dezvoltare Muzicala MIMA SRL si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta.
Toti cei care au furnizat adresa de email in acceptiunea Legii nr. 677/2001 au calitatea de persoana vizata. Scopul colectarii datelor dvs de catre Mimamuzica.ro este transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe site-urile administrate de Centrul de Educatie si Dezvoltare Muzicala MIMA SRL efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii din partea societatii.

Centrul de Educatie si Dezvoltare Muzicala MIMA SRL va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, Centrul de Educatie si Dezvoltare Muzicala MIMA SRL va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existenta a societatii. Datele dvs. sunt destinate utilizarii de catre situl MimaMuzica.ro si nu vor fi dezvaluite tertilor.

Centrul de Educatie si Dezvoltare Muzicala MIMA SRL garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere pe situl MimaMuzica.ro.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18).Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la Centrul de Educatie si Dezvoltare Muzicala MIMA SRL, adresa Calea Grivitei nr.6, et.1.
Datele dvs. nu vor fi transferate in strainatate.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

În momentul completarii formularului de programare pe situl MimaMuzica.ro va cerem anumite informații personale: nume, prenume, email, nr. telefon, localitate. Aceste informații nu se fac publice și nu le furnizam catre terti.