Mima Muzica
Programe online MIMA
8 programe online
Online
Începător
39
35m 21s
Un glockenspiel colorat şi opt cântece de iarnă însoțite de partituri informale care pot fi descifrate intuitiv de cei mici dar și de cei mari, fără a avea nevoie de o pregătire muzicală. Un prilej de conectare în familie, de a cânta şi a ne juca împreună cu sunete şi culori.
Vârsta:
2 - 7 ani
Online
Începător
39
35m 21s
Vă plac colindele? Și nouă. Cu patru instrumente de percuție - clave, egg-shaker, zurgălăi și tamburină – vom cânta și vom explora, pe parcursul a 16 jocuri ritmice, câteva dintre elementele formale de bază ale muzicii, de la tempo, ritm, la fraze muzicale.
Vârsta:
1 - 7 ani
Online
Toate nivelurile
20
35m 42s
Tititam este un căluț gânditor și grațios, care visează să aibă un cântec al lui. Copiii îi vor însoți pe Tititam și Lara pe ritmuri de galop și de vals în căutarea melodiei potrivite.
Vârsta:
0 - 6 ani
Online
Toate nivelurile
54
35m 47s
Gărgărița prietenoasă se plimba printre firele de iarbă. În drumul ei întâlnește o broscuță, o lăcustă, o omidă... fiecare personaj fiind ilustrat sonor. Iar plimbarea gărgăriței devine o inedită explorare auditivă.
Vârsta:
0 - 6 ani
Online
Începător
23
35m 21s
Atelier de inițiere muzicală prin joc și mișcare, avându-l ca personaj principal pe Tam-Tam Hipopotam, care, în timp ce face baie, cântă ...ca o tigaie. O poveste plină de haz despre a fi tu, însuți, indiferent ce cred alții despre tine. Atunci când faci ceea ce îți place cu adevarat, poți transforma lumea din jur. Cum? Ascultându-l pe Tam-Tam Hipopotam.
Vârsta:
0 - 6 ani
Online
Toate nivelurile
32
37m 32s
Cu un Ocean-Drum, trei metalofoane și un octoblock, ia contur muzical mica istorie a peștișorului-curcubeu, O poveste care ne învăță prețioasa lecție a generozității și a prieteniei.
Vârsta:
0 - 6 ani
Acasa cu Lala - de-a indienii
Online
Nivel intermediar
15
35m 01s
În spatele unei tamburine și al unui ritm simplu se află micul indian, Dakota. Un personaj pe care copiii îl vor îndrăgi și îl vor urma într-o călătorie plină de sens, de noi prieteni și de noi sonorități.
Vârsta:
0 - 6 ani
Online
Nivel intermediar
14
38m 50s
Pornind de la celebra carte Omida mâncăcioasă a lu Eric Carle, Ana a creat o poveste muzicală care însoțește și completează cuvintele și imaginile. Între instrumentele-personaj, mica omidă ia forma unui guiro, razele soarelui se revarsă dintr-o kalimba iar luna, învăluitoare, este un straniu instrument, un wha-wha tube. 
Vârsta:
0 - 6 ani