Reglementări privind Covid19

Măsuri de conduită sanitară în spaţiile MIMA

·        Copiii intră în spațiul MIMA însoțiți de un singur adult. 
·        Copiii 5+ și adulții vor purta mască în spațiul MIMA. Copiii sub 5 ani nu sunt obligați să poarte mască.
·        Măsurarea temperaturii copiilor și a adulților se face de către portar la intrarea în clădire.
·        Copiii și adulții sunt rugați să șteargă încălțămintea de exterior pe covorul cu soluție dezinfectantă de la intrarea în spațiul MIMA urmând a se descălța în interior. Vă reamintim că accesul în sala de muzică se face DOAR fără încălțări din exterior.
·       Pentru menținerea unei distanțe de minim 1.5m față de celelalte persoane, vă sugerăm să vă orientați după bulinele galbene de pe podea care sunt poziționate așa încât să garanteze un spațiu de 4mp pentru fiecare participant. 
·        Înainte și după atelier vă rugăm să nu staționați în spațiul MIMA mai mult decât este necesar, pentru a evita suprapunerea cu participanții grupei următoare.  

Măsuri preventive la sediu:

·     Pentru a permite asigurarea între participanţi a unei distanțe suficiente normelor în vigoare, am redus numărul de participanți în sala de curs la maxim 8 copii/ grupă pentru programele părinte/copil, respectiv la maxim 10 copii/ grupă pentru programele adresate copiilor cu vârste 4+ (sala MIMA București, 117 mp). La Sala MIMA Brasov (40 mp), maximul de participanți este de 8 copii/grupă (sala MIMA Brașov, 40 mp) indiferent de categoria de vârstă.  

·    Sala de muzică se aerisește, prin ventilație naturală, câte 20 de minute în fiecare pauză. 

·     Igienizăm toate spațiile MIMA  şi adiacente înainte/după fiecare două ore de curs

·     La intrarea în spațiu este obligatorie dezinfectarea mânilor la dispenserul no-touch/ spălarea pe mâini cu apă și săpun.

·     Din cauza limitării interacțiunii cu persoane noi, recuperările la alte grupe nu sunt posibile.

·     Pentru a evita supraaglomerarea prin suprapunerea grupelor, sala de joacă este închisă temporar.

·    Sala de instrumente și materiale se dezinfectează după ieșirea participanților din sala de curs, cu un dispozitiv cu lumina UV-C.

·   Pentru a limita schimbul de instrumente muzicale între copii pe parcursul atelierelor, vă recomandăm un set personal cu  instrumentele de percuție de bază pe care vom lucra în mod uzual: 2 egg shaker, 1 pereche de clave, 1 tobiță, 1 tamburină, 1 shaker și 1 trianglu. 

·   Conform reglementărilor în vigoare și recomandărilor Ministerului Sănătății, în vederea reducerii la maxim a posibilității răspândirii noului coronavirus, la începutul fiecărui modulul sau la revenirea din vacanță este necesar să completați declarația pe propria răspundere care poate fi descărcată direct de pe pagina mimamuzica.ro, secțiunea COVID 19, aici: DECLARAȚIE PE PROPRIE RĂSPUNDERE PENTRU PĂRINȚI COVID 19