Mima Muzica

ZIUA COPILULUI: Joaca de-a muzica

10000 lei1 atelier(e)
Atelier One-Time

De ziua copilului te invităm la JOACA de-a MUZICA: vino alături de copilul tău la un atelier în care am selectat cele mai distractive și creative jocuri muzicale pornind de muzica lui Mozart, copilul minune al muzicii, și câteva dintre cântecele colecției Zélie-Chansons  compuse de Anne-Claire Rey-Bellet, pedagog la Institutul Jaques Dalcroze din Geneva.    

 

Solicită mai multe detalii
Categorie:

Descriere

JOCUL, MUZICA și MIȘCAREA alcătuiesc împreună  cel mai potrivit spațiu de dezvoltare pentru copii.  Prin joc, copiii se simt liberi să exploreze și să se exprime. Exercitiile de improvizatie îi stimulează să propună solutii, să fie creativi, pentru că oferă acel unic și ludic teren de învățare în care niciun răspuns nu este gresit. Jocul și mișcarea se află în centrul pedagogiei MIMA Muzica care urmărește nu atât asimilarea noțiunilor muzicale prin joc, cât mai ales dezvoltarea armonioasă a copilului prin muzică și mișcare. 

De ziua copilului te invităm la JOACA de-a MUZICA: vino alături de copilul tău la un atelier în care am selectat cele mai distractive și creative jocuri muzicale pornind de la muzica lui Mozart, copilul minune al muzicii, și câteva dintre cântecele colecției Zélie-Chansons  compuse de Anne-Claire Rey-Bellet, pedagog la Institutul Jaques Dalcroze din Geneva.       

Atelierul este coordonat de Ana Nedelcu, pedagog specializat în metoda Dalcroze – un concept educaţional ludic în care copiii sunt familiarizaţi cu muzica clasică prin mişcare fiind încurajaţi şi ghidaţi de pedagog în jocuri de ritm şi creativitate cu diverse materiale (mingi, cercuri, eşarfe, ş.a.) şi mici instrumente muzicale (egg shakers, tobiţe, clave). Ana a studiat pianul la Guildhall School of Music and Drama din Londra (2012-2016), unde a obținut diploma de licență, apoi și-a continuat studiile în Statele Unite cu un  masterat la Sam Houston State University (2016-2018), ulterior obținând titlul  Doctor in Musical Arts la Cleveland Institute of Music (2018-2021).


DETALII PRACTICE:

Vârsta:
– 
1-6 ani (atelier părinte/copil)

Grupe disponibile:
–  Vineri, 31 mai, ora 17:30

– 
Sâmbătă, 1 iunie, ora 17:00
–  Duminică, 2 mai, ora 10:30 și 11:30

Pedagog responsabil: Ana Nedelcu
Durata atelierului: 45 min
Număr de participanți: minim 6, maxim 12 participanți părinte-copil

Tarif atelier: 100RON (copil-părinte); 150RON (familie trei membri)
Tarif participanţi actuali/ atelier: 80RON (copil-părinte) / *tarif valabil pentru participanții care sunt înscriși în oricare dintre modulele de ateliere în curs, prin introducerea cuponului MIMA80

REDUCERI acordate: la atelierele-eveniment încurajăm participarea întregii familii. Taxa de înscriere părinte/copil este valabilă pentru primii doi membrii al aceleiași familii. Al treilea membru înscris (copil sau adult) achită  50%, cod voucher MIMAfamilie50, al patrulea membru înscris are gratuitate, cod voucher MIMAfamilie100.

Costul atelierelor este nereturnabil.

Accesul in salile MIMA Muzica se face cu pantofi speciali de interior sau desculti. Pe parcursul atelierelor va recomandam o tinuta cat mai lejera si multa relaxare astfel incat sa favorizati o conectare cat mai buna cu cei mici. In acest sens, va rugam sa lasati telefoanele mobile pe modul silentios, in afara salii de curs. In timpul atelierelor este interzisa fotografierea si filmarea participantilor.

Pentru detalii suplimentare, ne puteți contacta la info@mimamuzica.ro sau +40722.342.124 (Apel, SMS, Whatsapp), precum si pe pagina noastra de Facebook.

 

Detalii practice

Pedagogi
  • Ana Nedelcu
Număr ateliere 1 ateliere
Durata atelier 45min
Vârsta 1-6ani
Data de început 20/05/2024
Adresa(e)

Calea Griviței nr. 6, etajul 1
București

Informații suplimentare

Categorie vârstă

1-6 ani

one-time

Vineri, 31 mai, ora 17:30, Sâmbătă, 1 iunie, ora 17:00, Duminică, 2 iunie, ora 10:30, Duminică, 2 iunie, ora 11:30