Mima Muzica

Poveşti cu sunete: Iepuraşul Ţupa-Ţup

10000 lei1 atelier(e)
Atelier One-Time

În aşteptarea sărbătorilor de Paşte vă invităm să îl cunoaşteţi pe Iepuraşul Ţupa-Ţup şi să descoperiţi jucăuşa lui orchestră de ouă colorate! Construit în jurul cărţii ilustrate “Iepuraşul” de Agnese Baruzzi (editura ART), atelierul este coordonat de Ana Nedelcu, pedagog specializat în metoda Dalcroze –  concept educaţional în care copiii sunt familiarizaţi cu muzica clasică prin mişcare fiind încurajaţi şi ghidaţi de pedagog în jocuri de ritm şi creativitate

 

Solicită mai multe detalii
Categorie:

Descriere

La atelierele MIMA Muzica sunetele vorbesc. Spun poveşti. Dau viaţă unor personaje odată cu care copiii descoperă lumea prin muzică şi mişcare.

În aşteptarea sărbătorilor de Paşte vă invităm să îl cunoaşteţi pe Iepuraşul Ţupa-Ţup şi să descoperim împreună jucăuşa lui orchestră de ouă colorate! Construit în jurul cărţii ilustrate “Iepuraşul” de Agnese Baruzzi (editura ART), atelierul este coordonat de Ana Nedelcu, pedagog specializat în metoda Dalcroze – un concept educaţional în care copiii sunt familiarizaţi cu muzica clasică prin mişcare fiind încurajaţi şi ghidaţi de pedagog în jocuri de ritm şi creativitate cu diverse materiale (mingi, cercuri, eşarfe, ş.a.) şi mici instrumente muzicale (egg shakers, tobiţe, clave). Vom ţopăi, vom cânta şi ne vom distra împreună cu iepuraşul de Paşte pe Humoresque – muzica lui Antonin Dovrak şi Suntem nişte iepuraşi – unul dintre cele mai sprinţare cântece pentru copii din colecţia Zelie Chansons compusă de  Anne-Claire Rey-Bellet şi tradusă în limba română de echipa MIMA Muzica. 

 

DETALII PRACTICE:

Grupe disponibile:
–  Duminica, 21 aprilie, ora 11:00
–  Luni, 22 aprilie, ora 17:30 

–  Vineri, 26 aprilie, ora 17:30

Pedagog responsabil: Ana Nedelcu
Durata atelierului: 45 min
Număr de participanți: minim 6, maxim 12 participanți părinte-copil

Tarif atelier: 100RON (copil-părinte)
Tarif participanţi actuali/ atelier: 80RON (copil-părinte) / *tarif valabil pentru participanții care sunt înscriși în oricare dintre modulele de ateliere în curs, prin introducerea cuponului MIMAiepuras80

REDUCERI acordate: la atelierele-eveniment încurajăm participarea întregii familii. Taxa de înscriere părinte/copil este valabilă pentru primii doi membrii al aceleiași familii. Al treilea membru înscris (copil sau adult) achită  50%, cod voucher MIMAfamilie50, al patrulea membru înscris are gratuitate, cod voucher MIMAfamilie100.

Costul atelierelor este nereturnabil.

Fiecare copil-participant va fi insotit in sala de muzica de un singur adult. Accesul in salile MIMA Muzica se face cu pantofi speciali de interior sau desculti. Pe parcursul atelierelor va recomandam o tinuta cat mai lejera si multa relaxare astfel incat sa favorizati o conectare cat mai buna cu cei mici. In acest sens, va rugam sa lasati telefoanele mobile pe modul silentios, in afara salii de curs. In timpul atelierelor este interzisa fotografierea si filmarea participantilor.

Pentru detalii suplimentare, ne puteți contacta la info@mimamuzica.ro sau +40722.342.124 (Apel, SMS, Whatsapp), precum si pe pagina noastra de Facebook.

Detalii practice

Pedagogi
  • Ana Nedelcu
Număr ateliere 1 ateliere
Durata atelier 45min
Vârsta 1-6ani
Data de început 21/04/2024
Adresa(e)

Calea Griviței nr. 6, etajul 1
București

Informații suplimentare

Categorie vârstă

1-6 ani

one-time

Duminică, 21 aprilie, ora 11:00, Luni, 22 aprilie, ora 17:30, vineri, 26 aprilie, ora 17:30