Mima Muzica
Politică de rambursări și returnări

CONDITIILE DE PLATA și Politica de retur pentru cursurile fizice 

  • Costul atelierelor este nereturnabil. Excepție face situația în care, în urma primul atelier efectuat, considerați că programul nu răspunde nevoilor dumneavoastră, caz în care, in maximum 24 de ore de la primul atelier, puteți cere în scris, pe mail, la adresa info@mimamuzica.ro, anularea participării la modul cu returnarea întregii sume achitate. În maxim 48 de ore veți fi contactat de un membru al echipei MIMAmuzica iar banii vor fi retrimişi  în contul din care i-ați achitat pe site-ul mimamuzica.ro.
    Va menţionam ca pentru a asigura calitatea şi continuitatea atelierelor, plata atelierelor se realizeaza în avans, direct pe site (nu cash în cadrul atelierelor), în termenii de plată  stabiliți odată cu înscrierea. Finalizarea înscrierii este considerată odată cu confirmarea plății.
  • În urma completării datelor de înscriere și a achitării cu cardul prin pagina mimamuzica.ro, veţi primi un mail de confirmare pe email. Dacă nu ati primit acest mail de confirmare a locului rezervat, vă rugăm să verificați și in SPAM şi să introduceţi adresa info@mimamuzica.ro in lista de contacte, pentru a se evita pe viitor trimiterea in SPAM.
  • Confirmarea finalizarii înscrierii  se va face automat pe site odată cu plata cu cardul, iar factura se înregistrează automat în contul dumenavoastră de client, cu datele pe care le-ţi introdus. 

REDUCERI ACORDATE:

  • Pentru frați / surori se aplică tarif degresiv începând cu reducere de 10% pentru primul frate/prima soră;
  • Pentru participarea aceleiași persoane (concomitent) la un al doilea program în cadrul aceluiaşi modul organizat de MIMA, se acordă o reducere de 20% din costul celui de-al doilea modul. Reducerea se aplică doar modulelor de câte 10 ateliere, achitate integral și desfășurate integral în anul academic în curs;
  • Pentru plata anticipată a celor trei module din anul academic, se acordă o reducere de 10%. Solicitarea se face pe mail, la adresa info@mimamuzica.ro, înainte de data începerii primului modul. 
  • Reducerile nu se cumulează, ci se aplica reducerea cea mai mare;

RECUPERARI 

Recuperarile nu sunt garantate de MIMA Muzica dar sunt posibile in limita locurilor disponibile doar în cadrul aceluiași modul, cu programare în prealabil, folosind adresa de mail info@mimamuzica.ro. Printr-o absenţă anunţată în prealabil permiteţi altui participant şanşa unei recuperări în grupa în care sunteţi înscrişi. Numărul maxim de recuperări în cadrul unui modul este de trei ateliere.  Recuperările  neefectuate NU se pot reprograma. Deasemenea, daca sunteti in imposibilitatea de a stabili o data pentru recuperare, puteti opta pentru un VOUCHER pe care sa il oferiti ca invitatie unui prieten. Voucherul este valabil pentru oricare varsta intre  0 si 12 ani si va fi programat  corespunzator locurilor disponibile in oricare dintre programele MiMa Muzica in derulare, inclusiv atelierul la care urmeaza sa absentati.

Condițiile de participare în sălile MIMA

In sediul MIMA Muzica – București avem 2 sali principale, sala de curs si sala interactiva de joaca, si un spatiu de asteptare destinat gustarii si ingrijirii celor mici. Alimentele si bauturile nu sunt permise in sala de muzica sau in sala interactiva. De asemenea, in urma frecventarii salilor va rugam sa aveti in vedere ca ne bazam pe ajutorul dumneavoastra sa lasati salile in ordine si sa aveti grija si consideratie fata de materialele puse la dispozitie in fiecare dintre spatiile mentionate.

Salile MiMa sunt destinate exclusiv participantilor Mima Muzica, iar salile adiacente pot fi explorate de catre participanti cu aproximativ 30 minute inainte si dupa ateliere. Va recomandam sa ajungeti la ateliere cu 10-15 minute inainte de inceperea acestora astfel incat micutii participanti sa aiba timp de acomodare cu salile Mima, dar mai ales sa se poata bucura de cateva momente in sala interactiva.

Accesul in salile MiMa Muzica se face doar cu pantofi speciali de interior sau desculti, dupa cum va simtiti mai comod. Va rugam sa lasati incaltamintea de strada pe hol in locul special amenajat, atat dumneavoastra cat si cei mici.

PARTICIPANȚI/ ÎNSOȚITORI

Pe parcursul atelierelor va recomandam o tinuta cat mai lejera si multa relaxare astfel incat sa favorizati o conectare cat mai buna cu cei mici. In acest sens, va rugam sa lasati telefoanele mobile pe modul silentios, in afara salii de curs. In timpul atelierelor este interzisa fotografierea si filmarea participantilor. De asemenea s-a observat ca cei mici se conecteaza mult mai bine cu adultul insotitor in lipsa acestor device-uri.

Va reamintim ca fiecare copil 0-4 ani va fi insotit in sala de curs de 1 singur adult. Restul insotitorilor, daca exista, sunt invitati in sala de asteptare pana la finalizarea atelierului. Persoana care insoteste copilul poate sa difere pe parcusul atelierelor, cu rugamintea ca aceste detalii de desfasurare a atelierelor sa ii fie transmise noului insotitor in prealabil de catre parintele care a facut inregistrarea in cadrul atelierelor. Începând cu vârsta de 4 ani, copii participă neînsoțiti la ateliere.

Aveţi nevoie de ajutor? 

Contactaţi-ne la info@mimamuzica.ro sau la telefonul 0722342124.