Muzician certificat la Institutul Jaques-Dalcroze din Geneva, Elvetia (2011 – 2013). Specializare în Metoda Orff la Paris (2016),  Asociatia ORFF SIMEOS, Verona (2018) și Institutul Orff din Salzburg (2017 şi 2019).

Licenţiată a Universității Naționale de Muzică București – secţia muzicologie, Ana a studiat pianul timp de 17 ani. În 2015 a obținut Certificate of Advanced Studies în ritmică muzicală la Institutul Jaques-Dalcroze din Geneva. De 15 ani le vorbește românilor despre muzica clasică la Radio România Muzical.

Cei doi ani de formare la Geneva sunt valorificați în cadrul Asociației Dalcroze România, în care trei pedagogi români având specializări în metodele Dalcroze, Orff şi Kodaly au creat atelierele de muzică şi mişcare, cu elemente inspirate din aceste metode.
La acest certificat dalcrozian se adaugă stagiul de formare în pedagogia Orff, la Paris, care i-a permis să diversifice și să îmbogățească exercițiile și jocurile vocale, corporale și instrumentale din cadrul atelierelor muzicale.