Muzician specializat la Institutul Jaques-Dalcroze din Geneva, Elveția (2014), Institutul Orff din Salzburg (2017). Licenţiat UNMB – doctorat în muzicologie.

Formarea mea muzicală a început din clasa I și cuprinde 18 ani de studiu la pian, o diplomă de licență la Conservatorul bucureştean, o specializare post-universitară în Germania și, nu în ultimul rând, un doctorat în muzicologie.

În prezent, activez ca jurnalist în domeniul muzical (Radio România Muzical), iar în ultimii ani susțin atelierele muzicale pentru părinți și copii în cadrul MiMa Muzica (iniţiate în cadrul Asociației Dalcroze România).

În conceperea acestora mi-a fost de mare ajutor cursul intensiv de specializare în metoda Dalcroze pe care l-am urmat în luna iulie 2014 în cadrul Institutului Jaques-Dalcroze din Geneva, stagiul Orff de la Institutul Orff din Salzburg (2017) dar și munca în echipă cu muzicienii asociației Dalcroze România, având experiență și practică în pedagogia muzicală Dalcroze și în alte pedagogii muzicale de tip activ (Orff, Kodaly).