Mima Muzica

Cântecele lui Zélie – CD

5000 lei

16 cântece pentru copii compuse de Anne-Claire Rey-Bellet si orchestrate de Olivier Grimm (instrumente acustice: pian, flaut, vioară, violoncel, contrabas).
Solistă: soprana Ioana Damian Bittere.
Pe CD sunt incluse și versiunile instrumentale fără voce.

Stoc epuizat

Descriere

CD Cântecele lui Zelie

CD-ul poate fi achiziționat și separat (fără carte).

CD-ul «Cântecele lui Zelie» reprezintă o colecție care se adresează copiilor, familiilor, educatorilor și pedagogilor (atât pedagogilor muzicieni cat și pedagogilor generaliști care iubesc muzica).

Originalitatea colecției Cântecele lui Zelie constă în faptul că propune pentru fiecare cântec un set adecvat de mișcări pentru a facilita învățarea acestuia, care alimentează și dorința și plăcerea copiilor de a se mișca pe muzică.

Autoarea acestor cântece este Anne-Claire Rey-Bellet – profesor la Institutul Dalcroze și la Haute Ecole de Musique din Geneva, pedagog cu o vastă experiență de predarea a muzicii prin metoda Dalcroze.

Orchestrate de Olivier Grimm şi înregistrate pe instrumente acustice, Cântecele lui Zelie o au solistă pe soprana Ioana Damian Bittere. Pe CD sunt incluse și versiunile instrumentale fără voce, interpretate de Olivier Grimm (pian), Carina Jöriman (flaut), Claire Dassesse şi Dorothée Nodé-Langlois (vioară), Kimi Makino şi Manuel Vioque-Judde (viola), Zéphyrin Rey-Bellet (violoncel) şi Theotime Voisin (contrabas).

Produs de Sympaphonie Editions, Cântecele lui Zelie – Zélie Chansons este un proiect inițiat de Asociația Dalcroze România.

Prima carte – CD în limba română este un proiect al Asociației Dalcroze România și  se bucură de interpretarea vocală a Ioanei Damian Bitere. Cântecele au fost traduse de către Ana Voinescu, iar ilustrația este semnată de Ana-Maria Gălețeanu.

Produsul: CD Cântecele lui Zelie.

Detalii practice

Pedagogi
Număr ateliere ateliere
Durata atelier min
Vârsta ani
Data de început
Adresa(e)