Mima Muzica

Atelier în aer liber – Muzica Pădurii

10000 lei1 atelier(e)
Atelier One-Time

Atelier de educație senzorială și inițiere muzicală bazat pe ecologia acustică, adresat  familiilor cu copii 4+. Excursie sonoră în Pădurea Băneasa cu exerciții de sensibilitate auditivă integrate spațiului natural, jocuri muzicale, cântece, ritmuri și jocuri de sunet și mișcare, meșterit de instrumente din lemn. Prin acestea, participanții sunt sensibilizați față de natură și ecologie. Învățăm despre diferite tipuri de lemn, copaci, plante, viețuitoare, tradiții și obiceiuri legate de acestea.

Solicită mai multe detalii
Categorie: Etichetă:

Descriere

Atelier în aer liber – Muzica Pădurii, pentru familii (copii 4+)

Este o excursie sonora în Pădurea Băneasa cu exerciții de sensibilitate auditivă, jocuri muzicale, cântece și meșterit de instrumente din lemn.

Atelierul urmărește sensibilizarea participanților la natură, la ciripitul pasărilor și foșnetul pădurii, la calitatea propriei noastre prezențe și contactul cu elementele naturii. Este o invitație la observație, la a avea puțin pentru a fi mai mult.

Acest atelier se adresează familiilor cu copii 4+ și are o durată de 2 ore şi are o frecvenţă lunară – în fiecare ultima sâmbătă din lună.

Atelierul este un concept al proiectului KlangHuette din Dresda, cu o experiență de peste 20 de ani în grădinițe și scoli din lume.

Coordonator:

Andreea Botezan susține de peste 15 ani ateliere de muzică și artă pentru copii și adulți, în limbile  romană, engleză și germană, în domeniile: educație, comunicare, terapie, formare pentru educatori și profesori. Are pregătire în domeniile Psihologie, Pedagogie si Muzica, cu licență în Psihologie – specializarea pedagogie și licență în Gestalt Therapy.
A lucrat în cadrul proiectului KlangHuette Dresden timp de 10 ani, susținând ca liber profesionist în Germania ateliere în scoli, grădinițe, biblioteci, asociații culturale, tabere internaționale, galerii de artă.

 

Grupe disponibile: 
– următoarea dată disponibilă:  Sâmbăta, 29 octombrie 2022,  ora 10:00

Pedagog responsabil: Andreea Botezan

Durata unui atelier: 2 ore

Număr de participanți: minim 6 , maxim 10.

Tarif atelier:  100/părinte-copil.  Se adauga 50% pentru al treilea membru al familiei participant (copil sau părinte)

Voucher reducere 50% pentru al treilea membru (copil sau parinte): MIMAfamilie50

*Programarea se face sub rezerva completării numărului minim de participanți/ grupă.

Pentru detalii suplimentare, ne puteți contacta la info@mimamuzica.ro sau +40722.342.124 (Apel, SMS, Whatsapp), precum si pe pagina noastra de Facebook.

Detalii practice

Pedagogi
  • Andreea Botezan
Număr ateliere 1 ateliere
Durata atelier 120min
Vârsta adulti, copii 4+ani
Data de început 29/10/2022
Adresa(e)

Pădurea Băneasa

Informații suplimentare

Categorie vârstă

+4

Ziua/ora