Mima Muzica

Cand pianul spune o poveste

35000 lei5 ateliere
Atelier One-Time

Atelierele de educație muzicală care implică pianul sunt bazate pe metode de pedagogie activă (metoda Dalcroze) făcând din procesul de învățare o experiență interactivă, accesibilă, de neuitat. Acustica pianului și legătura specială care se creează cu acesta va marca pentru totdeauna evoluția muzicală a copilului.

Golește
Solicită mai multe detalii
Categorie:

Descriere

Ateliere de educație muzicală bazate pe metode de pedagogie activă Dalcroze, Orff şi Kodaly, pentru copii de 2-4 ani.

Noi trăim cu adevărat tot ce istoriseşte pianul (asta e regula lui de bază!). Devenim şoricei agili, maimuţe jucăuşe, căţeluşi prietenoşi, răţuşte măcănitoare, mici indieni guralivi, pisicuţe sfioase, tigri fioroşi, elefanţi uriaşi sau furnicuţe hărnicuţe. Şi o facem ascultând cu toată fiinţa. Ca şi cum poveştile muzicale ar prinde viaţă: sărim, alergăm, ne căţărăm sau mergem în patru labe. Fiecare gest are o relaţie cu muzica, este împreună cu muzica, cu ritmul ei, cu melodia, cu improvizaţia. Totul împreună cu noi, dar şi cu voi, părinţii, partenerii lor activi. Şi să nu vă miraţi atunci când cea mică sau cel mic va începe brusc să fredoneze prin casă sau să bată ritmul cu palmele, cu obiectele sau jucăriile sonore din dotare. Acesta este doar un progres elementar, cum la fel de firesc Şoricica Lala (mascota atelierelor MIMA Muzica) va deveni un permanent subiect de interes şi conversaţie.

Detalii

Programele MIMA Muzica sunt structurate în module de cate 10 ateliere cu frecvenţa săptămânală.*pentru o adaptare mai rapidă la situația imprevizibilă cauzată de pandemia COVID19, modulelele anului 2021-2022 conțin câte 5 ateliere. 

Modul 1 (4 octombrie – 6 noiembrie)

Modul 2 (8 noiembrie – 11 decembrie)

Modul 3 (13 decembrie – 18 decembrie) – vacanță – (10 ianuarie – 5 februarie 2022)

Modul 4 (7 februarie – 12 martie)

Modul 5 (14 martie – 9 aprilie) – vacanță – (2 mai – 7 mai)

Modul 6 (9 mai – 11 iunie)

Înscrierea se face pe câte un singur modul. Înscrierea copiilor în următoarea grupa de vârstă (4+ ani) se face in funcție de vârsta împlinită sau care urmează sa fie împlinită in prima luna din noul modul in care se face înscrierea.

Grupe disponibile (2-4 ani):

– Joi, ora 9:30 –
– Joi, ora 10:30
– Joi, ora 11:30
– Joi, ora 17:30
– Joi, ora 18:30
– Vineri, ora 17:30
– Vineri, ora 18:30
– Sambata, ora 10:30
– Sambata, ora 11:30
– Sambata, ora 12:30

Pedagogi responsabili:  Iliana Trita (Mica)-JOI și Laura Munteanu – VINERI și SÂMBĂTĂ.

Durata unui atelier: 40min

Număr de participanți:
Minim 6 maxim 12* participanți părinte-copil. *maxim 8 pe perioada pandemiei COVID19

Tarif modul (5 ateliere):  350RON
Atelier one – time 100RON.

INSCRIERILE se fac pe cate un singur modul.

Reduceri acordate:

– Pentru frați / surori se aplică tarif degresiv începând cu reducere de 10% pentru primul frate/prima soră;
– Pentru participarea aceleiași persoane (concomitent sau succesiv, dar pe parcursul aceluiași an academic) la un al doilea modul organizat de MIMA, se acordă o reducere de 20% din costul celui de-al doilea modul. Reducerea se aplică modulelor achitate integral și desfășurate integral în anul academic in curs;
– Reducerile nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare;
– Reducerile sunt valabile in cazul programelor muzicale in serii de ateliere și nu se aplica atelierelor de tip one-time sau cursurilor individuale de instrument.

Important! Pentru o obtine o dinamica optima in cadrul atelierelor inscrierile MIMA se fac pe grupe de varsta.

Fiecare copil-participant va fi insotit in sala de muzica de un singur adult. Accesul in salile MIMA Muzica se face cu pantofi speciali de interior sau desculti. Pe parcursul atelierelor va recomandam o tinuta cat mai lejera si multa relaxare astfel incat sa favorizati o conectare cat mai buna cu cei mici. In acest sens, va rugam sa lasati telefoanele mobile pe modul silentios, in afara salii de curs. In timpul atelierelor este interzisa fotografierea si filmarea participantilor.

Costul atelierelor este nereturnabil. Recuperările sunt posibile* cu programare în prealabil folosind adresa de mail info@mimamuzica.ro. Progamarea se face în limita locurilor disponibile la celelalte grupe si doar in cadrul aceluiasi modul. Printr-o absenţă anunţată în prealabil, permiteţi şanşa unei recuperări în grupa în care sunteţi înscrişi.*Pentru a limita interacțiunile între participaniții din grupe diferite, recuperările nu sunt posibile în perioadă restricțiilor impuse de PANDEMIA COVID19.

Pentru detalii suplimentare, ne puteti contacta la info@mimamuzica.ro sau +40722.342.124 (Apel, SMS, Whatsapp), precum si pe pagina noastra de Facebook.

 

Detalii practice

Pedagogi
  • Iliana Triţă (Mica)
  • Laura Munteanu
Număr ateliere 5 ateliere
Durata atelier 40min
Vârsta 2-4ani
Data de început 07/10/2021
Adresa(e)

Calea Griviței nr. 6, etajul 1
București

Informații suplimentare

Categorie vârstă

2-4 ani

Ziua/ora

Joi, 11:30, Joi, 9:30, Joi, 10:30, Joi, 17:30, Joi, 18:30, Vineri, 17:30, Vineri, 18:30, Sâmbătă, 10:30, Sâmbătă, 11:30, Sâmbătă, 12:30