Mima Muzica

Descopera lumea sunetelor

35000 lei5 ateliere
Atelier One-Time

Încă din primele luni de viață, vă propunem să îi faceți cunoștințî celui mic cu muzica prin intermediul unui program ce facilitează dezvoltarea armonioasă a bebelușului. Abordarea pedagogica MIMA combină elemente din metode consacrate – Orff, Gordon, Dalcroze și Kodaly. Pe parcursul atelierelor vom învăţa cântece pentru copii şi vom asculta în mod activ, prin joc şi mişcare, cele mai frumoase fragmente din muzica clasică, din jazz și nu numai.

Golește
Solicită mai multe detalii
Categorie:

Descriere

Cursuri de muzică pentru bebeluși: 0 – 12 luni

Vă propunem să îi faceți cunoștință celui mic, încă din primele luni de viață, cu muzica. Programul Descoperă lumea muzicii facilitează dezvoltarea armonioasă a bebelușului prin muzică și mișcare. Metodele de pedagogie MIMA reprezintă un proces complex, care combină elemente din tehnici moderne, consecrate – ORFF, Gordon, Dalcroze și Kodaly.

Ce vom face mai exact? Vom cânta, ne vom mișca odată cu sunetele, vom explora instrumente muzicale simple, vom învăța ritmuri de bază cu care să ne acompaniem, vom folosi un arsenal bogat de materiale senzoriale ce stimulează motricitatea şi comunicarea bebelușilor (eșarfe colorate, mingiuțe, saculeți, cercuri, cuburi de lemn, parașută ș.a.). Pe parcursul atelierelor de muzică vom asculta în mod activ (prin mișcare) cele mai frumoase fragmente din muzica clasică, din jazz și nu numai.

Când au loc cursurile de muzică pentru bebeluși

Programele MIMA Muzica sunt structurate în module de cate 10 ateliere* cu frecvenţa săptămânală.*pentru o adaptare mai rapidă la situația imprevizibilă cauzată de pandemia COVID19, modulelele anului 2021-2022 conțin câte 5 ateliere.
Înscrierile se fac pe câte un singur modul.

Modul 1 (4 octombrie – 20 noiembrie) – vacanță – (25 octombrie – 7 noiembrie)

Modul 2 (22 noiembrie 2021 – 15 ianuarie 2022) – vacanță – (20 decembrie 2021 – 9 ianuarie 2022)

Modul 3 (17 ianuarie – 19 februarie) 

Modul 4 (21 februarie – 26 martie)

Modul 5 (28 martie – 14 mai) – vacanță – (18 aprilie – 1 mai)

Modul 6 (16 mai – 18 iunie)

Grupe disponibile:
– Miercuri, ora 12:00

Pedagogi responsabili: Ana Voinescu și Ioana Marghita.
Durata unui atelier: 40 min
Număr de participanți: maxim 8 participanți părinte-copil
Tarif modul (5 ateliere): 350 RON

Reduceri acordate:

– Pentru frați / surori se aplică tarif degresiv începând cu reducere de 10% pentru primul frate/prima soră;
– Pentru participarea aceleiași persoane (concomitent sau succesiv, dar pe parcursul aceluiași an academic) la un al doilea modul organizat de MIMA, se acordă o reducere de 20% din costul celui de-al doilea modul. Reducerea se aplică modulelor achitate integral și desfășurate integral în anul academic in curs;
– Reducerile nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare;
– Reducerile sunt valabile in cazul programelor muzicale in serii de ateliere și nu se aplica atelierelor de tip one-time sau cursurilor individuale de instrument.

Important! Pentru o obtine o dinamica optima in cadrul atelierelor inscrierile MIMA se fac pe grupe de varsta. Aceste cursuri sunt destinate inclusiv viitoarelor mămici.

Fiecare copil-participant va fi insotit in sala de muzica de un singur adult. Accesul in salile MIMA Muzica se face cu pantofi speciali de interior sau desculti. Pe parcursul atelierelor va recomandam o tinuta cat mai lejera si multa relaxare astfel incat sa favorizati o conectare cat mai buna cu cei mici. In acest sens, va rugam sa lasati telefoanele mobile pe modul silentios, in afara salii de curs. In timpul atelierelor este interzisa fotografierea si filmarea participantilor.

Costul atelierelor este nereturnabil. Recuperările sunt posibile* cu programare în prealabil folosind adresa de mail info@mimamuzica.ro. Progamarea se face în limita locurilor disponibile la celelalte grupe si doar in cadrul aceluiasi modul. Printr-o absenţă anunţată în prealabil, permiteţi şanşa unei recuperări în grupa în care sunteţi înscrişi.*Pentru a limita interacțiunea cu noi participanți, pe perioada PANDEMIEI COVID 19, recuperările nu sunt posibile în alte grupe decât cele în care ați fost înscris.

Pentru detalii suplimentare, ne puteti contacta la info@mimamuzica.ro sau +40722.342.124 (Apel, SMS, Whatsapp), precum si pe pagina noastra de Facebook.

Detalii practice

Pedagogi
  • Ioana Marghita
Număr ateliere 5 ateliere
Durata atelier 40min
Vârsta 0-1ani
Data de început 23/02/2022
Adresa(e)

Calea Griviței nr. 6, etajul 1
București

Informații suplimentare

Categorie vârstă

0-1 ani

Ziua/ora

Miercuri, 12.00