Mima Muzica

Descopera lumea sunetelor

45000 lei80000 lei10 atelier(e)
Atelier One-Time

Încă din primele luni de viață, vă propunem să îi faceți cunoștințî celui mic cu muzica prin intermediul unui program ce facilitează dezvoltarea armonioasă a bebelușului. Abordarea pedagogica MIMA combină elemente din metode consacrate – Orff, Gordon, Dalcroze și Kodaly. Pe parcursul atelierelor vom învăţa cântece pentru copii şi vom asculta în mod activ, prin joc şi mişcare, cele mai frumoase fragmente din muzica clasică, din jazz și nu numai.

Solicită mai multe detalii
Categorie:

Descriere

Cursuri de muzică pentru bebeluși: 0 – 12 luni

Vă propunem să îi faceți cunoștință celui mic, încă din primele luni de viață, cu muzica. Programul Descoperă lumea muzicii facilitează dezvoltarea armonioasă a bebelușului prin muzică și mișcare. Metodele de pedagogie MIMA reprezintă un proces complex, care combină elemente din tehnici moderne, consecrate – ORFF, Gordon, Dalcroze și Kodaly.

Ce vom face mai exact? Vom cânta, ne vom mișca odată cu sunetele, vom explora instrumente muzicale simple, vom învăța ritmuri de bază cu care să ne acompaniem, vom folosi un arsenal bogat de materiale senzoriale ce stimulează motricitatea şi comunicarea bebelușilor (eșarfe colorate, mingiuțe, saculeți, cercuri, cuburi de lemn, parașută ș.a.). Pe parcursul atelierelor de muzică vom asculta în mod activ (prin mișcare) cele mai frumoase fragmente din muzica clasică, din jazz și nu numai.

Când au loc cursurile de muzică pentru bebeluși

Programele MIMA Muzica sunt structurate în module de cate 10 ateliere cu frecvenţa săptămânală. INSCRIERILE se fac începând cu data de 1 septembrie 2023,  direct pe pagina programului.

“Ziua porţilor deschise” – 14 septembrie 2023 – Pentru rezervarea locului la mini-sesiunile de ateliere este necesar să completaţi formularul accesând link-ul:https://forms.gle/H1UvVaZiTyzyZyzk9

Modul 1: 2 octombrie 2023 – 13 ianuarie 2024 (cu excepția perioadei de vacanță:  29 octombrie – 5 noiembrie 2023 și  11 decembrie  2023 – 7 ianuarie 2024)

Săptămâna colindelor: 11 – 16 decembrie 2023 

Modul 2: 15 ianuarie – 30 martie 2024 (cu excepția  perioadei de vacanță: 19 – 25 februarie 2024)

Modul 3: 1 aprilie – 18 iunie 2024 (cu excepția  perioadei de vacanță de Paște: 29 aprilie – 7 mai 2024)

Vacanța de vară: din 19 iunie 2024

Grupe disponibile:
– Miercuri, ora 12:20

Pedagog responsabil: Ana Voinescu
Durata unui atelier: 40 min
Număr de participanți: maxim 8 participanți părinte-copil

Tarif modul (10 ateliere): 800RON / Modul 5 ateliere: 450RON / Atelier one-time: 100RON

Reduceri acordate:

– Pentru frați / surori se aplică tarif degresiv începând cu reducere de 10% pentru primul frate/prima soră; cod plată MIMAfrati10 (al doilea copil înscris) respectiv MIMAfrati20 (al treilea copil înscris);

– Pentru achitarea integrală în avans a celor 3 module din cadrul aceluiași an academic se acordă o reducere de 10%. Solicitarea se face în scris, pe mail, iar plata se efectuează înainte de data începerii primului  modul.

– Pentru participarea aceleiași persoane la un al doilea modul integral din cadrul aceluiaşi an academic, se acorda o reducere de 10% pentru continuitate, cu condiţia achitării integrale a primului modul. Suplimentar acestei reduceri,  în perioadele early booking comunicate prin email, participanţii la modulele integrale beneficiază de o reducere de 20% pentru înscrierea la următoarorul modul din acelaşi an academic, cu condiţia finalizării înscrierii în perioada comunicată.

– Reducerile sunt valabile in cazul programelor muzicale in serii de 10 ateliere și nu se aplica atelierelor de tip one-time sau cursurilor individuale de instrument.  *Reducerile nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Costul atelierelor este nereturnabil. Recuperările sunt posibile în limita a 3 ateliere/ modul, cu programare în prealabil folosind adresa de mail info@mimamuzica.ro. Progamarea se face în limita locurilor disponibile la celelalte grupe si doar in cadrul aceluiasi modul. Printr-o absenţă anunţată în prealabil, permiteţi şanşa unei recuperări în grupa în care sunteţi înscrişi, așa încât absențele neanunțate în prealabil prin email nu se pot recupera.

Important! Pentru o obtine o dinamica optima in cadrul atelierelor inscrierile MIMA se fac pe grupe de varsta.

Fiecare copil-participant va fi insotit in sala de muzica de un singur adult. Accesul in salile MIMA Muzica se face cu pantofi speciali de interior sau desculti. Pe parcursul atelierelor va recomandam o tinuta cat mai lejera si multa relaxare astfel incat sa favorizati o conectare cat mai buna cu cei mici. In acest sens, va rugam sa lasati telefoanele mobile pe modul silentios, in afara salii de curs. In timpul atelierelor este interzisa fotografierea si filmarea participantilor.

 

Pentru detalii suplimentare, ne puteti contacta la info@mimamuzica.ro sau +40722.342.124 (Apel, SMS, Whatsapp), precum si pe pagina noastra de Facebook.

Detalii practice

Pedagogi
  • Ana Voinescu
Număr ateliere 10 ateliere
Durata atelier 40min
Vârsta 0-1ani
Data de început 04/10/2023
Adresa(e)

Calea Griviței nr. 6, etajul 1
București

Informații suplimentare

Categorie vârstă

0-1 ani

Ziua/ora

Miercuri, ora 12.20

Modul

10 ateliere, 5 ateliere