Mima Muzica

In ritmul primilor pași

40000 lei5 atelier(e)
Atelier One-Time

Atelierele de educație muzicală care implică pianul sunt bazate pe metode de pedagogie activă (metoda Dalcroze) făcând din procesul de învățare o experiență interactivă, accesibilă, de neuitat. Aici trăim cu adevărat tot ce istorisește pianul. Devenim șoricei agili, maimuțe jucăușe, căţeluşi prietenoși, rățuște măcănitoare, mici indieni guralivi, pisicuțe sfioase, tigri fioroși, elefanți uriași sau furnicuțe hărnicuțe. Și o facem ascultând cu toată ființa.

Solicită mai multe detalii
Categorie:

Descriere

Ateliere de educație muzicală bazate pe metode de pedagogie activă Dalcroze, Orff şi Kodaly, pentru copii de 1-2 ani.

Chiar de la 1 an, copilul poate face cunoștință cu un instrument fascinant, care îi deschide noi orizonturi. Acustica pianului și legătura specială care se creează cu acesta va marca evoluția muzicală a copilului în timp ce jocurile și exercițiile propuse, care implică o largă diversitate de materiale (eșarfe, cercuri, mingi, panglici…) și instrumente (din seria de percuții specifice copiilor) îl vor susține în dezvoltarea personală. Atelierele de educație muzicală care implică pianul sunt bazate pe metode de pedagogie activă (Dalcroze, Orff şi Kodaly) făcând din procesul de învățare o experiență interactivă, accesibilă, de neuitat.

Detalii

Programele MIMA Muzica sunt structurate în module de cate 10 ateliere cu frecvenţa săptămânală.

“Ziua porţilor deschise” – 15 septembrie 2022 (orele 10.00 – 14.00)

Modul 1: 3 octombrie 2022 – 14 ianuarie 2023 (include vacanțele:  24 – 30 octombrie; 28 noiembrie – 4 decembrie; vacanța de sărbători 18 decembrie  2022 – 8 ianuarie 2023)

Modul 2: 16 ianuarie – 1 aprilie 2023 (include vacanța 20 – 26 februarie 2023)

Modul 3: 3 aprilie – 17 iunie 2023 (include vacanța de Paște 9 – 17 aprilie 2023)

Vacanța de vară: din 18 iunie 2023

Înscrierea copiilor în următoarea grupa de vârstă (2-4 ani) se face in funcție de vârsta împlinită sau care urmează sa fie împlinită in prima luna din noul modul in care se face înscrierea.

Grupe disponibile (1-2 ani):

– Miercuri, ora 09:30
– Miercuri, ora 10:30
– Vineri, ora 09:30
– Vineri, ora 10:30
– Sambata, ora 09:30

Pedagog responsabil: Ana Voinescu
Durata unui atelier: 40 min
Număr de participanți: minim 6, maxim 12 participanți părinte-copil

Tarif modul (10 ateliere): 800RON

Tarif modul (5 ateliere): 400RON

Atelier one-time: 100RON

Reduceri acordate:

– Pentru frați / surori se aplică tarif degresiv începând cu reducere de 10% pentru primul frate/prima soră; cod plată MIMAfrati10 (al doilea copil înscris) respectiv MIMAfrati20 (al treilea copil înscris);

– Pentru achitarea integrală în avans a celor 3 module din cadrul aceluiași an academic se acordă o reducere de 10%. Solicitarea se face în scris, pe mail, iar plata se efectuează înainte de data începerii primului  modul.

– Pentru participarea aceleiași persoane (concomitent) la un al doilea program în cadrul aceluiaşi modul organizat de MIMA, se acordă o reducere de 20% din costul celui de-al doilea modul;

– Reducerile sunt valabile in cazul programelor muzicale in serii de 10 ateliere și nu se aplica atelierelor de tip one-time sau cursurilor individuale de instrument.  *Reducerile nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Costul atelierelor este nereturnabil. Recuperările sunt posibile în limita a 3 ateliere/ modul, cu programare în prealabil folosind adresa de mail info@mimamuzica.ro. Progamarea se face în limita locurilor disponibile la celelalte grupe si doar in cadrul aceluiasi modul. Printr-o absenţă anunţată în prealabil, permiteţi şanşa unei recuperări în grupa în care sunteţi înscrişi, așa încât absențele neanunțate în prealabil prin email nu se pot recupera.

Important! Pentru o obtine o dinamica optima in cadrul atelierelor inscrierile MIMA se fac pe grupe de varsta.

Fiecare copil-participant va fi insotit in sala de muzica de un singur adult. Accesul in salile MIMA Muzica se face cu pantofi speciali de interior sau desculti. Pe parcursul atelierelor va recomandam o tinuta cat mai lejera si multa relaxare astfel incat sa favorizati o conectare cat mai buna cu cei mici. In acest sens, va rugam sa lasati telefoanele mobile pe modul silentios, in afara salii de curs. In timpul atelierelor este interzisa fotografierea si filmarea participantilor.

Pentru detalii suplimentare, ne puteti contacta la info@mimamuzica.ro sau +40722.342.124 (Apel, SMS, Whatsapp), precum si pe pagina noastra de Facebook.

 

Detalii practice

Pedagogi
  • Ana Voinescu
Număr ateliere 5 ateliere
Durata atelier 40min
Vârsta 1-2ani
Data de început 05/04/2023
Adresa(e)

Calea Griviței nr. 6, etajul 1
București

Informații suplimentare

Categorie vârstă

1-2 ani

Ziua/ora

Miercuri, 10:30, Miercuri, 9:30, Vineri, 9:30, Vineri, 10:30, Sâmbătă, 9:30