Mima Muzica

In ritmul primilor pași

35000 lei5 ateliere
Atelier One-Time

Atelierele de educație muzicală care implică pianul sunt bazate pe metode de pedagogie activă (metoda Dalcroze) făcând din procesul de învățare o experiență interactivă, accesibilă, de neuitat. Aici trăim cu adevărat tot ce istorisește pianul. Devenim șoricei agili, maimuțe jucăușe, căţeluşi prietenoși, rățuște măcănitoare, mici indieni guralivi, pisicuțe sfioase, tigri fioroși, elefanți uriași sau furnicuțe hărnicuțe. Și o facem ascultând cu toată ființa.

Golește
Solicită mai multe detalii
Categorie:

Descriere

Ateliere de educație muzicală bazate pe metode de pedagogie activă Dalcroze, Orff şi Kodaly, pentru copii de 1-2 ani.

Chiar de la 1 an, copilul poate face cunoștință cu un instrument fascinant, care îi deschide noi orizonturi. Acustica pianului și legătura specială care se creează cu acesta va marca evoluția muzicală a copilului în timp ce jocurile și exercițiile propuse, care implică o largă diversitate de materiale (eșarfe, cercuri, mingi, panglici…) și instrumente (din seria de percuții specifice copiilor) îl vor susține în dezvoltarea personală. Atelierele de educație muzicală care implică pianul sunt bazate pe metode de pedagogie activă (Dalcroze, Orff şi Kodaly) făcând din procesul de învățare o experiență interactivă, accesibilă, de neuitat.

Detalii

Programele MIMA Muzica sunt structurate în module de cate 10 ateliere cu frecvenţa săptămânală.*pentru o adaptare mai rapidă la situația imprevizibilă cauzată de pandemia COVID19, modulelele anului 2021-2022 conțin câte 5 ateliere. 

Modul 1 (4 octombrie – 20 noiembrie) – vacanță – (25 octombrie – 7 noiembrie)

Modul 2 (22 noiembrie 2021 – 15 ianuarie 2022) – vacanță – (20 decembrie 2021 – 9 ianuarie 2022)

Modul 3 (17 ianuarie – 19 februarie) 

Modul 4 (21 februarie – 26 martie)

Modul 5 (28 martie – 14 mai) – vacanță – (18 aprilie – 1 mai)

Modul 6 (16 mai – 18 iunie)

INSCRIERILE se fac pe cate un singur modul. Înscrierea copiilor în următoarea grupa de vârstă (2-4 ani) se face in funcție de vârsta împlinită sau care urmează sa fie împlinită in prima luna din noul modul in care se face înscrierea.

Grupe disponibile (1-2 ani):

– Miercuri, ora 09:00
– Miercuri, ora 10:00
– Miercuri, ora 11:00
– Vineri, ora 09:30
– Vineri, ora 10:30
– Sambata, ora 09:30

Pedagog responsabil:  Ana Voinescu&Teodora Solomon

Durata unui atelier: 40 min.

Număr de participanți: minim 6, maxim 12* copii  însoțiti de câte un singur adult. *maxim 8, pe perioada pandemiei COVID 19. 

Tarif modul (5 ateliere):  350RON.
Atelier one – time: 100RON.

Reduceri acordate:

– Pentru frați / surori se aplică tarif degresiv începând cu reducere de 10% pentru primul frate/prima soră;
– Pentru participarea aceleiași persoane (concomitent sau succesiv, dar pe parcursul aceluiași an academic) la un al doilea modul organizat de MIMA, se acordă o reducere de 20% din costul celui de-al doilea modul. Reducerea se aplică modulelor achitate integral și desfășurate integral în anul academic in curs;
– Reducerile nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare;
– Reducerile sunt valabile in cazul programelor muzicale in serii de ateliere și nu se aplica atelierelor de tip one-time sau cursurilor individuale de instrument.

Important! Pentru o obtine o dinamica optima in cadrul atelierelor inscrierile MIMA se fac pe grupe de varsta.

Fiecare copil-participant va fi insotit in sala de muzica de un singur adult. Accesul in salile MIMA Muzica se face cu pantofi speciali de interior sau desculti. Pe parcursul atelierelor va recomandam o tinuta cat mai lejera si multa relaxare astfel incat sa favorizati o conectare cat mai buna cu cei mici. In acest sens, va rugam sa lasati telefoanele mobile pe modul silentios, in afara salii de curs. In timpul atelierelor este interzisa fotografierea si filmarea participantilor.

Costul atelierelor este nereturnabil. Recuperările* sunt posibile cu programare în prealabil folosind adresa de mail info@mimamuzica.ro.*pentru a limita interacțiunea participanților cu persoane din afara grupei în care s-au înscis, recuperările la alte grupe nu sunt posibile în perioada pandemiei COVID19.

Progamarea se face în limita locurilor disponibile la celelalte grupe si doar in cadrul aceluiasi modul. Printr-o absenţă anunţată în prealabil, permiteţi şanşa unei recuperări în grupa în care sunteţi înscrişi.

Pentru detalii suplimentare, ne puteti contacta la info@mimamuzica.ro sau +40722.342.124 (Apel, SMS, Whatsapp), precum si pe pagina noastra de Facebook.

 

Detalii practice

Pedagogi
  • Ioana Marghita
Număr ateliere 5 ateliere
Durata atelier 40min
Vârsta 1-2ani
Data de început 19/01/2022
Adresa(e)

Calea Griviței nr. 6, etajul 1
București

Informații suplimentare

Categorie vârstă

1-2 ani

Ziua/ora

Miercuri, 9.00, Miercuri, 10.00, Miercuri, 11.00, Vineri, 9:30, Vineri, 10:30, Sâmbătă, 9:30