Mima Muzica

Atelier one-time

10000 lei1 ateliere
Atelier One-Time

Pentru a face cunoștință cu abordarea noastră pedagogică vă sugerăm participarea la un atelier one-time.

 

Golește
Solicită mai multe detalii
Categorie:

Descriere

Dacă doriți să vă familiarizați cu Atelierele MIMA Muzica și nu ați achiziționat încă un anumit modul, puteți rezerva un atelier one-time la oricare dintre programele MIMA pentru copiii de la 0 la 12 ani, pentru a face cunoștință cu abordarea noastră pedagogică.

Tarif Atelier ONE-TIME: 100 RON (valabil și în cazul participării părinte/copil, la oricare dintre programele noastre*).

*Pentru perioada 7 iunie – 10 iulie 2021,  tariful atelierelor achiziționate separat este același cu tariful atelierelor din cadrul modului (70 lei părinte/copil). Menționăm că pentru atelierele achiziționate separat nu se acordă reducerea de 20%, aceasta fiind valabilă doar pentru achiziționarea unui al doilea modul integral în cadrul aceluiași academic. 

Costul atelierelor este nereturnabil. Recuperările sunt posibile dar nu garantate, cu programare în prealabil folosind adresa de mail info@mimamuzica.ro. Programarea se face în limita locurilor disponibile la celelalte grupe si doar in cadrul aceluiasi modul. Printr-o absență anunțată în prealabil, permiteți șansa unei recuperări în grupa în care sunteți înscriși.

Pentru detalii suplimentare, ne puteți contacta la info@mimamuzica.ro sau +40722.342.124 (Apel, SMS, Whatsapp), precum si pe pagina noastra de Facebook.

 

Detalii practice

Pedagogi
  • Ana Voinescu
Număr ateliere 1 ateliere
Durata atelier 40min
Vârsta 0-12ani
Data de început 31/07/2020
Adresa(e)

Calea Griviței nr. 6, etajul 1
București

Informații suplimentare

Categorie vârstă

0-1 ani, 1-2 ani, 2-4 ani, 4-8 ani, 7-12 ani