Mima Muzica

Muzică și teatru

70000 lei10 ateliere
Atelier One-Time

Programul Muzică și teatru combină muzica, dansul și limbajul verbal, accentul punându-se pe bucuria împărtășită a jocului, pe propriile reprezentări și pe expresia artistică. Pe baza unei cărți ilustrate sau a unei povești, un actor păpușar și un muzician specializat în metodele active de predare a muzicii, ghidează copiii în dezvoltarea unui fir narativ folosind marionete, instrumente muzicale și diverse materiale a căror versatilitate stimulează imaginația și creativitatea.

Golește
Solicită mai multe detalii
Categorie: Etichete: ,

Descriere

Ateliere de muzică și teatru bazate pe metode de pedagogie activă (Orff – muzica și teatru elementar), pentru copii 4+ ani.

Programul de Muzică și teatru combină muzica, dansul și limbajul (vorbirea) și sunt coordonate de un muzician specialist și un actor păpușar. Accentul se pune pe bucuria împărtășită a jocului, pe propriile reprezentări/idei și pe expresia artistică. Pe baza unei cărți ilustrate sau a unei povești, se dezvoltă o piesă de teatru cu muzică și dans. Pe parcursul proiectului vor fi dezvoltate, adaptate (sau chiar compuse) diferite recitări, cântece, piese muzicale, dansuri și scene de mișcare. Participanții contribuie cu ideile proprii și cu abilitățile lor. În mod similar, sunt realizate împreună scenografia, costumele și instrumente muzicale simple.

Muzica elementara nu este niciodată doar muzică, ea este contopită cu mișcarea, dansul și vorbirea, este o muzică la care trebuie sa participi, nu s-o audiezi. Muzica elementară este naturală, corporală, poate fi învățată și trăită de oricine, este pe măsura copilului. (Carl Orff)

Atelierele sunt susținute de către un pedagog MIMA Muzica  împreună cu un actor păpușar al Teatrului Țăndărică (sâmbătă)

Detalii practice

Programele MIMA Muzica sunt structurate în module de cate 10 ateliere cu frecvenţa săptămânală. INSCRIERILE se fac pe cate un singur modul.

“Ziua porţilor deschise” – 1 septembrie 2022 (orele 10.00 – 14.00)

Modul 1 (12 septembrie – 26 noiembrie) – vacanță – (24 octombrie – 30 octombrie)

Modul 2 (28 noiembrie 2022 – 25 februarie 2023) – vacanță – (19 decembrie 2022 – 8 ianuarie 2023)

Modul 3 (27 februarie – 20 mai) 

Modul 4 (22 mai – 17 iunie) (4 ateliere)

vacanța de vară: din 18 iunie – septembrie 

Grupe disponibile  

– Sâmbătă (4-6 ani), ora 14:00
– Sâmbătă (6-10 ani), ora 15:00

Pedagogi responsabili: Ana Voinescu/Iliana Trita (Mica) – muzică & Alina Teianu/Jou-Jou Georgescu – actorie

Durata unui atelier: 50 min

Număr de participanți: minim 6 maxim 12 participanți.

Tarif modul (10 ateliere):  700RON
Atelier one – time: 100RON

Reduceri acordate:

– Pentru frați / surori se aplică tarif degresiv începând cu reducere de 10% pentru primul frate/prima soră;
– Pentru participarea aceleiași persoane (concomitent sau succesiv, dar pe parcursul aceluiași an academic) la un al doilea modul organizat de MIMA, se acordă o reducere de 20% din costul celui de-al doilea modul. Reducerea se aplică modulelor achitate integral și desfășurate integral în anul academic în curs;
– Reducerile nu se cumulează, ci se aplica reducerea cea mai mare;
– Reducerile sunt valabile în cazul programelor muzicale in serii de ateliere și nu se aplica atelierelor de tip one-time sau cursurilor individuale de instrument.

Important! Pentru o obține o dinamică optimă în cadrul atelierelor înscrierile MIMA se fac pe grupe de vârstă.

Copiii din grupele de vârsta 4+ vor intra în sală alături de pedagog și de ceilalți mici participanți. In timpul atelierelor adulții însoțitori sunt invitați sa rămână în sala de așteptare pană la finalizarea atelierului. Accesul in salile MIMA Muzica se face cu pantofi speciali de interior sau desculti. Pe parcursul atelierelor recomandam o tinuta cat mai lejera si multa relaxare.

Costul atelierelor este nereturnabil. Recuperările sunt posibile cu programare în prealabil folosind adresa de mail info@mimamuzica.ro. Programarea se face în limita locurilor disponibile la celelalte grupe si doar in cadrul aceluiasi modul. Printr-o absență anunțată în prealabil, permiteți șansa unei recuperări în grupa în care sunteți înscriși.

Pentru detalii suplimentare, ne puteți contacta la info@mimamuzica.ro sau +40722.342.124 (Apel, SMS, Whatsapp), precum si pe pagina noastra de Facebook.

 

Detalii practice

Pedagogi
  • Ana Voinescu/Iliana Trita (Mica)
  • Alina Teianu/ JouJou
Număr ateliere 10 ateliere
Durata atelier 50min
Vârsta 4 -10ani
Data de început 17/09/2022
Adresa(e)

Calea Givitei nr.6 Sala MIMA

Informații suplimentare

Categorie vârstă

4-6 ani, 6-10 ani

Ziua/ora

Sâmbătă, 14:00, Sâmbătă, 15:00