Mima Muzica

Muzică și teatru corporal

45000 lei80000 lei10 atelier(e)
Atelier One-Time

Corpul și interacțiunea în grup reprezintă elementele centrale de lucru și de joacă.  Elemente precum muzica, pantomima și expresivitatea corporală, le permit copiilor să își dezvolte propriul parcurs și abilitățile de a exprima și de a recunoaște emoții, de a se descoperi pe sine în relație cu ceilalți. Încadrat de doi specialiști din domeniul muzicii și al teatrului, atelierul oferă un context ludic care stimulează creativitatea, cooperarea și dezvoltarea armonioasă a capacităților emoționale și intelectuale ale copiilor în strânsă legătură cu limbajul corporal.

Solicită mai multe detalii
Categorie: Etichetă:

Descriere

Ateliere de muzică și teatru corporal pentru copii de 6-10 ani

Atelierele de muzică și mișcare în jurul teatrului sau de teatru în jurul muzicii sunt deschise pentru copii cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani. Pe durata ședințelor muzica va deveni mai mult decât un suport pentru participanți. Aceștia vor interacționa prin jocuri specifice de teatru și vor improviza pe diverse teme muzicale propuse. Relația muzica-teatru reprezinta ocazia perfecta de a stimula imaginația și pofta de joaca a copiilor.

Corpul va reprezenta elementul central de lucru și de joaca. Într-un spațiu generos și luminos, copiii își vor explora lumea interioara și vor avea ocazia sa o facă atât individual cât și în grup. Elemente precum muzica de pian, pantomima și expresivitatea corporala, le vor permite copiilor să-și dezvolte propriul parcurs și sa comunice cu ceilalți într-un mod cât mai ludic și plăcut.

Atelierul este încadrat de doi specialiști din domeniul muzicii și al teatrului, Ana Nedelcu (pian, voce, percuție corporală, instrumente de percuție) și Alexandru Pribeagu (jocuri teatrale și pantomimă).

Detalii practice

Programele MIMA Muzica sunt structurate în module de cate 10 ateliere cu frecvenţa săptămânală. INSCRIERILE se fac pe cate un singur modul începând cu data de 1 septembrie 2023.

“Ziua porţilor deschise” – 14 septembrie 2023  – Pentru rezervarea locului la mini-sesiunile de ateliere este necesar să completaţi formularul accesând link-ul:https://forms.gle/H1UvVaZiTyzyZyzk9

Modul 1: 2 octombrie 2023 – 13 ianuarie 2024 (cu excepția perioadei de vacanță:  29 octombrie – 5 noiembrie 2023 și  11 decembrie  2023 – 7 ianuarie 2024)

Săptămâna colindelor: 11 – 16 decembrie 2023 (în afara activităților din cadrul celor 3 module)

Modul 2: 15 ianuarie – 30 martie 2024 (cu excepția  perioadei de vacanță: 19 – 25 februarie 2024)

Modul 3: 1 aprilie – 18 iunie 2024 (cu excepția  perioadei de vacanță de Paște: 29 aprilie – 7 mai 2024)

Vacanța de vară: din 19 iunie 2024

 

Grupe disponibile:  Marți (6-10 ani), ora 18:00

Coordonatori program: Ana Nedelcu – muzică & Alexandru Pribeagu – teatru corporal
Durata unui atelier: 50 min
Număr de participanți: minim 6, maxim 12 participanți

Tarif modul (10 ateliere): 800RON / Tarif 5 ateliere: 450 RON/ Atelier one-time: 100RON

Reduceri acordate:

– Pentru frați / surori se aplică tarif degresiv începând cu reducere de 10% pentru primul frate/prima soră; cod plată MIMAfrati10 (al doilea copil înscris) respectiv MIMAfrati20 (al treilea copil înscris);

– Pentru achitarea integrală în avans a celor 3 module din cadrul aceluiași an academic se acordă o reducere de 10%. Solicitarea se face în scris, pe mail, iar plata se efectuează înainte de data începerii primului  modul.

– Pentru participarea aceleiași persoane la un al doilea modul integral din cadrul aceluiaşi an academic, se acorda o reducere de 10% pentru continuitate, cu condiţia achitării integrale a primului modul. Suplimentar acestei reduceri,  în perioadele early booking comunicate prin email, participanţii la modulele integrale beneficiază de o reducere de 20% pentru înscrierea la următoarorul modul din acelaşi an academic, cu condiţia finalizării înscrierii în perioada comunicată.

– Reducerile sunt valabile in cazul programelor muzicale in serii de 10 ateliere și nu se aplica atelierelor de tip one-time sau cursurilor individuale de instrument.  *Reducerile nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Costul atelierelor este nereturnabil. Recuperările sunt posibile în limita a 3 ateliere/ modul, cu programare în prealabil folosind adresa de mail info@mimamuzica.ro. Progamarea se face în limita locurilor disponibile la celelalte grupe si doar in cadrul aceluiasi modul. Printr-o absenţă anunţată în prealabil, permiteţi şanşa unei recuperări în grupa în care sunteţi înscrişi, așa încât absențele neanunțate în prealabil prin email nu se pot recupera.

Important! Pentru o obtine o dinamica optima in cadrul atelierelor inscrierile MIMA se fac pe grupe de varsta.

Fiecare copil-participant va fi insotit in sala de muzica de un singur adult. Accesul in salile MIMA Muzica se face cu pantofi speciali de interior sau desculti. Pe parcursul atelierelor va recomandam o tinuta cat mai lejera si multa relaxare astfel incat sa favorizati o conectare cat mai buna cu cei mici. In acest sens, va rugam sa lasati telefoanele mobile pe modul silentios, in afara salii de curs. In timpul atelierelor este interzisa fotografierea si filmarea participantilor.

Pentru detalii suplimentare, ne puteti contacta la info@mimamuzica.ro sau +40722.342.124 (Apel, SMS, Whatsapp), precum si pe pagina noastra de Facebook.

 

 

Detalii practice

Pedagogi
  • Ana Voinescu
  • Alexandru Pribeagu (pantomimă)
Număr ateliere 10 ateliere
Durata atelier 50min
Vârsta 6-10ani
Data de început 03/10/2023
Adresa(e)

Calea Givitei nr.6 Sala MIMA

Informații suplimentare

Ziua/ora

Marti, ora 18.00

Modul

10 ateliere, 5 ateliere