Mima Muzica

Muzică și teatru corporal

40000 lei5 atelier(e)
Atelier One-Time

Corpul și interacțiunea în grup reprezintă elementele centrale de lucru și de joacă.  Elemente precum muzica, pantomima și expresivitatea corporală, le permit copiilor să își dezvolte propriul parcurs și abilitățile de a exprima și de a recunoaște emoții, de a se descoperi pe sine în relație cu ceilalți. Încadrat de doi specialiști din domeniul muzicii și al teatrului, atelierul oferă un context ludic care stimulează creativitatea, cooperarea și dezvoltarea armonioasă a capacităților emoționale și intelectuale ale copiilor în strânsă legătură cu limbajul corporal.

Solicită mai multe detalii
Categorie: Etichetă:

Descriere

Ateliere de muzică și teatru corporal pentru copii de 6-10 ani.

Atelierele de muzică și mișcare în jurul teatrului sau de teatru în jurul muzicii sunt deschise pentru copii cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani. Pe durata ședințelor muzica va deveni mai mult decât un suport pentru participanți. Aceștia vor interacționa prin jocuri specifice de teatru și vor improviza pe diverse teme muzicale propuse. Relația muzica-teatru reprezinta ocazia perfecta de a stimula imaginația și pofta de joaca a copiilor.

Corpul va reprezenta elementul central de lucru și de joaca. Într-un spațiu generos și luminos, copiii își vor explora lumea interioara și vor avea ocazia sa o facă atât individual cât și în grup. Elemente precum muzica de pian, pantomima și expresivitatea corporala, le vor permite copiilor să-și dezvolte propriul parcurs și sa comunice cu ceilalți într-un mod cât mai ludic și plăcut.

Atelierul este încadrat de doi specialiști din domeniul muzicii și al teatrului, Ana Voinescu (pian, voce, percuție corporală, instrumente de percuție) și Alexandru Pribeagu (pantomimă).

Detalii practice

Programele MIMA Muzica sunt structurate în module de cate 10 ateliere cu frecvenţa săptămânală. INSCRIERILE se fac pe cate un singur modul.

“Ziua porţilor deschise” – 15 septembrie 2022 (orele 10.00 – 14.00)

Modul 1: 3 octombrie 2022 – 14 ianuarie 2023 (include vacanțele:  24 – 30 octombrie; 28 noiembrie – 4 decembrie; vacanța de sărbători 18 decembrie  2022 – 8 ianuarie 2023)

Modul 2: 16 ianuarie – 1 aprilie 2023 (include vacanța 20 – 26 februarie 2023)

Modul 3: 3 aprilie – 17 iunie 2023 (include vacanța de Paște 9 – 17 aprilie 2023)

Vacanța de vară: din 18 iunie 2023

Grupe disponibile:  Marți (6-10 ani), ora 18:10

Coordonatori program: Ana Voinescu – muzică & Alexandru Pribeagu – teatru corporal
Durata unui atelier: 50 min
Număr de participanți: minim 6, maxim 12 participanți

Tarif modul (10 ateliere): 800RON

Tarif modul (5 ateliere): 400RON

Atelier one-time: 100RON

Reduceri acordate:

– Pentru frați / surori se aplică tarif degresiv începând cu reducere de 10% pentru primul frate/prima soră; cod plată MIMAfrati10 (al doilea copil înscris) respectiv MIMAfrati20 (al treilea copil înscris);

– Pentru achitarea integrală în avans a celor 3 module din cadrul aceluiași an academic se acordă o reducere de 10%. Solicitarea se face în scris, pe mail, iar plata se efectuează înainte de data începerii primului  modul.

– Pentru participarea aceleiași persoane (concomitent) la un al doilea program în cadrul aceluiaşi modul organizat de MIMA, se acordă o reducere de 20% din costul celui de-al doilea modul;

– Reducerile sunt valabile in cazul programelor muzicale in serii de 10 ateliere și nu se aplica atelierelor de tip one-time sau cursurilor individuale de instrument.  *Reducerile nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Costul atelierelor este nereturnabil. Recuperările sunt posibile în limita a 3 ateliere/ modul, cu programare în prealabil folosind adresa de mail info@mimamuzica.ro. Progamarea se face în limita locurilor disponibile la celelalte grupe si doar in cadrul aceluiasi modul. Printr-o absenţă anunţată în prealabil, permiteţi şanşa unei recuperări în grupa în care sunteţi înscrişi, așa încât absențele neanunțate în prealabil prin email nu se pot recupera.

Important! Pentru o obtine o dinamica optima in cadrul atelierelor inscrierile MIMA se fac pe grupe de varsta.

Fiecare copil-participant va fi insotit in sala de muzica de un singur adult. Accesul in salile MIMA Muzica se face cu pantofi speciali de interior sau desculti. Pe parcursul atelierelor va recomandam o tinuta cat mai lejera si multa relaxare astfel incat sa favorizati o conectare cat mai buna cu cei mici. In acest sens, va rugam sa lasati telefoanele mobile pe modul silentios, in afara salii de curs. In timpul atelierelor este interzisa fotografierea si filmarea participantilor.

Pentru detalii suplimentare, ne puteti contacta la info@mimamuzica.ro sau +40722.342.124 (Apel, SMS, Whatsapp), precum si pe pagina noastra de Facebook.

 

 

Detalii practice

Pedagogi
  • Ana Voinescu
  • Alexandru Pribeagu (pantomimă)
Număr ateliere 5 ateliere
Durata atelier 50min
Vârsta 6-10ani
Data de început 04/04/2023
Adresa(e)

Calea Givitei nr.6 Sala MIMA

Informații suplimentare

Ziua/ora

Marti, 18:10