Mima Muzica

Muzică și teatru corporal

35000 lei5 ateliere
Atelier One-Time

Corpul și interacțiunea în grup reprezintă elementele centrale de lucru și de joacă.  Elemente precum muzica, pantomima și expresivitatea corporală, le permit copiilor să își dezvolte propriul parcurs și abilitățile de a exprima și de a recunoaște emoții, de a se descoperi pe sine în relație cu ceilalți. Încadrat de doi specialiști din domeniul muzicii și al teatrului, atelierul oferă un context ludic care stimulează creativitatea, cooperarea și dezvoltarea armonioasă a capacităților emoționale și intelectuale ale copiilor în strânsă legătură cu limbajul corporal.

Golește
Solicită mai multe detalii
Categorie: Etichetă:

Descriere

Ateliere de muzică și teatru corporal pentru copii de 6-10 ani.

Atelierele de muzică și mișcare în jurul teatrului sau de teatru în jurul muzicii sunt deschise pentru copii cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani. Pe durata ședințelor muzica va deveni mai mult decât un suport pentru participanți. Aceștia vor interacționa prin jocuri specifice de teatru și vor improviza pe diverse teme muzicale propuse. Relația muzica-teatru reprezinta ocazia perfecta de a stimula imaginația și pofta de joaca a copiilor.

Corpul va reprezenta elementul central de lucru și de joaca. Într-un spațiu generos și luminos, copiii își vor explora lumea interioara și vor avea ocazia sa o facă atât individual cât și în grup. Elemente precum muzica de pian, pantomima și expresivitatea corporala, le vor permite copiilor să-și dezvolte propriul parcurs și sa comunice cu ceilalți într-un mod cât mai ludic și plăcut.

Atelierul este încadrat de doi specialiști din domeniul muzicii și al teatrului, Alexandru Pribeagu (pantomimă) și Ana Voinescu (pian, voce, percuție corporală, instrumente de percuție).

Detalii practice

Programele MIMA Muzica sunt structurate în module de cate 10 ateliere cu frecvenţa săptămânală.*pentru o adaptare mai rapidă la situația imprevizibilă cauzată de pandemia COVID19, modulelele anului 2021-2022 conțin câte 5 ateliere.  Înscrierea se face pe câte un singur modul iar temele atelierelor sunt diferite de la un modul la altul.

Modul 1 (4 octombrie – 20 noiembrie) – vacanță – (25 octombrie – 7 noiembrie)

Modul 2 (22 noiembrie 2021 – 15 ianuarie 2022) – vacanță – (20 decembrie 2021 – 9 ianuarie 2022)

Modul 3 (17 ianuarie – 19 februarie) 

Modul 4 (21 februarie – 26 martie)

Modul 5 (28 martie – 14 mai) – vacanță – (18 aprilie – 1 mai)

Modul 6 (16 mai – 18 iunie)

Grupe disponibile:  Marți (6-10 ani), ora 18:30

Coordonatori program: Ana Voinescu – muzică & Alexandru Pribeagu – teatru corporal

Durata unui atelier: 50 min

Număr de participanți: minim 6 maxim 10 participanți.

Tarif modul (5 ateliere): 350 RON

Reduceri acordate:

– Pentru frați / surori se aplică tarif degresiv începând cu reducere de 10% pentru primul frate/prima soră;
– Pentru participarea aceleiași persoane (concomitent sau succesiv, dar pe parcursul aceluiași an academic) la un al doilea modul organizat de MIMA, se acordă o reducere de 20% din costul celui de-al doilea modul. Reducerea se aplică modulelor achitate integral și desfășurate integral în anul academic în curs;
– Reducerile nu se cumulează, ci se aplica reducerea cea mai mare;
– Reducerile sunt valabile în cazul programelor muzicale in serii de ateliere și nu se aplica atelierelor de tip one-time sau cursurilor individuale de instrument.

Important! Pentru o obține o dinamică optimă în cadrul atelierelor înscrierile MIMA se fac pe grupe de vârstă.

Copiii din grupele de vârsta 4+ vor fi intra în sala alături de pedagog și de ceilalți mici participanți. In timpul atelierelor adulții însoțitori sunt invitați sa rămână în sala de așteptare pană la finalizarea atelierului. Accesul in salile MIMA Muzica se face cu pantofi speciali de interior sau desculti. Pe parcursul atelierelor recomandam o tinuta cat mai lejera si multa relaxare.

Costul atelierelor este nereturnabil. Recuperările sunt posibile cu programare în prealabil folosind adresa de mail info@mimamuzica.ro. Programarea se face în limita locurilor disponibile la celelalte grupe si doar in cadrul aceluiasi modul. Printr-o absență anunțată în prealabil, permiteți șansa unei recuperări în grupa în care sunteți înscriși.*cu excepția perioadei PANDEMIEI COVID 19 când, pentru a limita contactul între participanții din grupe diferite, recuperările la alte grupe similare de vârstă nu sunt posibile

Pentru detalii suplimentare, ne puteți contacta la info@mimamuzica.ro sau +40722.342.124 (Apel, SMS, Whatsapp), precum si pe pagina noastra de Facebook.

 

Detalii practice

Pedagogi
  • Ana Voinescu (muzică)
  • Alexandru Pribeagu (pantomimă)
Număr ateliere 5 ateliere
Durata atelier 50min
Vârsta 6-10ani
Data de început 18/01/2022
Adresa(e)

Calea Givitei nr.6 Sala MIMA

Informații suplimentare

Ziua/ora

Marți, 18:30