Mima Muzica

Poveşti cu sunete: Păianjenul cel harnic

10000 lei1 atelier(e)
Atelier One-Time

La atelierele MIMA Muzica sunetele vorbesc. Spun poveşti. Dau viaţă unor personaje care îi ajută pe copii să descopere lumea prin muzică şi mişcare.  Atelierele MIMA pentru părinți și copii  – un concept educațional de dezvoltare personală prin muzică bazat pe  metoda Dalcroze în care copiii sunt familiarizaţi cu muzica clasică prin mişcare, fiind încurajaţi şi ghidaţi de pedagog în jocuri de ritm şi creativitate.

 

Solicită mai multe detalii
Categorie:

Descriere

La atelierele MIMA Muzica sunetele vorbesc. Spun poveşti. Dau viaţă unor personaje care îi ajută pe copii să descopere lumea prin muzică şi mişcare. 

Cărțile ilustrate ale lui Eric Carle sunt ca o muzică în cuvinte și imagini.  Scurte, cu replici și imagini ritmate, cu personaje ingenioase care se învârt, ca într-un RONDO muzical, într-o serie de situații și întâmplări imaginate cu o creativitate și un umor surpinzătoare. Și cu o infinită dragoste pentru cele mai gingașe și simpatice necuvântătoare din jurul nostru. Vă invităm să țesem împreună, din sunete de harpă, pânza  Păianjenului cel harnic de ERIC CARLE – un atelier de muzică și mișcare pentru părinți și copii în care vom descoperi și vom re-crea împreună ritmul acestei povești despre amuzantul păianjen care, mult prea ocupat să își țeasă pânza, nici nu bagă în seamnă strigătele și invitațiile la joacă venite din partea animalelor și păsărilor din jur.  În călătoria noastră muzicală vom porni de la cunoscutul cântec gestual Micul păianjen, vom asculta odată cu el sunetele ploii pentru a ajunge în final în însorita Italie pentru a  dansa împreună cu micii păienjenei, o veselă Tarantella.  

Atelierul este coordonat de Ana Nedelcu, pedagog specializat în metoda Dalcroze – un concept educaţional în care copiii sunt familiarizaţi cu muzica clasică prin mişcare fiind încurajaţi şi ghidaţi de pedagog în jocuri de ritm şi creativitate cu diverse materiale (mingi, cercuri, eşarfe, ş.a.) şi mici instrumente muzicale (egg shakers, tobiţe, clave).

DETALII PRACTICE:

Vârsta:
– 
1-6 ani (atelier părinte/copil)

Grupe disponibile:
–  Luni, 20 mai, ora 17:30
 
–  Vineri, 24 mai, ora 17:30 

–  Duminică, 26 mai, ora 11:00

Pedagog responsabil: Ana Nedelcu
Durata atelierului: 45 min
Număr de participanți: minim 6, maxim 12 participanți părinte-copil

Tarif atelier: 100RON (copil-părinte); 150RON (familie trei membri)
Tarif participanţi actuali/ atelier: 80RON (copil-părinte) / *tarif valabil pentru participanții care sunt înscriși în oricare dintre modulele de ateliere în curs, prin introducerea cuponului MIMA80

REDUCERI acordate: la atelierele-eveniment încurajăm participarea întregii familii. Taxa de înscriere părinte/copil este valabilă pentru primii doi membrii al aceleiași familii. Al treilea membru înscris (copil sau adult) achită  50%, cod voucher MIMAfamilie50, al patrulea membru înscris are gratuitate, cod voucher MIMAfamilie100.

Costul atelierelor este nereturnabil.

Accesul in salile MIMA Muzica se face cu pantofi speciali de interior sau desculti. Pe parcursul atelierelor va recomandam o tinuta cat mai lejera si multa relaxare astfel incat sa favorizati o conectare cat mai buna cu cei mici. In acest sens, va rugam sa lasati telefoanele mobile pe modul silentios, in afara salii de curs. In timpul atelierelor este interzisa fotografierea si filmarea participantilor.

Pentru detalii suplimentare, ne puteți contacta la info@mimamuzica.ro sau +40722.342.124 (Apel, SMS, Whatsapp), precum si pe pagina noastra de Facebook.

Detalii practice

Pedagogi
  • Ana Nedelcu
Număr ateliere 1 ateliere
Durata atelier 45min
Vârsta 1-6ani
Data de început 20/05/2024
Adresa(e)

Calea Griviței nr. 6, etajul 1
București

Informații suplimentare

Categorie vârstă

1-6 ani

one-time

Luni, 20 mai, ora 17:30, Vineri, 24 mai, ora 17:30, Duminică, 26 mai, ora 11:00