Șoricica LaLa și pedagogii MIMA Muzica vă așteaptă la o întâlnire cu porțile deschise, joi, 14 septembrie!
 Întâlnirea are loc în două intervale orare:
🕑 10.00 – 12.00 Dimineața vorbim despre conceptul programelor pentru 0-4 ani în atelierele părinte-copil, cu mini-sesiuni de practică și discuții de câte 20 de minute pentru fiecare categorie de vârstă:
🎼“Descoperă lumea sunetelor” (0-1 ani) cu Ana Voinescu
🎼 “În ritmul primilor pași” (1-2 ani) cu Ioana Marghita
🎼“Când pianul spune o poveste” (2-4 ani) cu Iliana Triță (Mica)
🕑 17.00 – 19.00 După amiaza este despre atelierele dedicate copiilor cu vârste 4+ în ateliere de inițiere în muzica clasică prin mișcare, după metoda Dalcroze:
🎼 „În jocul notelor muzicale” (4-6 ani) cu Laura Dănăilă,
🎼 „Corpul – primul meu instrument muzical” (7-9 ani) și „Ascultă și înțelege muzica clasică” (10-12 ani) cu Ana Nedelcu
O altă categorie de programe pentru vârstele 4+ este cea care combină muzica și jocurile de improvizație teatrală:
🎼„Muzică și teatru” (4-6 ani) cu Loredana Mitruț (Lore) și Smaranda Găbudeanu (actor și dansator)
🎼și „Muzică și pantomimă” (6-10 ani) cu Ana Nedelcu (muzică) și Alexandru Pribeagu (actor de pantomimă)
♯ Pedagogii MIMA Muzica vă stau la dispoziţie cu orice întrebare despre pedagogiile active folosite în cadrul atelierelor, despre structura programelor şi despre desfăşurarea activităţilor din cadrul grupei de vârstă din care faceţi parte.
Aşadar, fiţi curioşi!
 Pentru rezervarea locului la mini-sesiunile de ateliere, este necesar să completaţi formularul accesând link-ul:
https://forms.gle/H1UvVaZiTyzyZyzk9
♪ Întrucât lucrăm cu copii şi bebeluşi, într-un concept de programe ce presupune libertate de mişcare şi explorarea relaţiei cu corpul şi cu spaţiul, accesul în spaţiile MIMA Muzica se face doar desculţi sau cu încălţăminte cu talpa moale – din material textil sau piele (nu cu talpă rigidă). Încălţămintea de strada se lasă la intrare pe hol, în locul special amenajat. De asemenea, vă recomandăm o ţinută cât mai lejeră şi multă relaxare, astfel încât să favorizaţi o conectare cât mai bună cu cei mici. În acest sens, vă rugăm să lăsaţi telefoanele mobile pe modul silenţios.
ATENȚIE!!! În cadrul întâlnirii se vor surprinde imagini şi secvenţe video ce vor fi folosite pe pagina mimamuzica.ro, în postări pe grup și postări publice (pe Facebook, Youtube, Instagram etc), cu scopul prezentării activităţii MIMA Muzica. PARTICIPAREA LA EVENIMENT PRESUPUNE CA AȚI CITIT ȘI SUNTEȚI DE ACORD CU UTILIZAREA PUBLICĂ A IMAGINII DVS ȘI A COPILULUI DVS. La intrarea în spaţiile MIMA va fi necesar acordul scris, aşa încât veţi regăsi un formular în acest sens.