Absolventă a Universităţii Naţionale de Muzică din Bucuresti în 2001, a Formării de muzicoterapie din cadrul Centrului Internaţional de Muzicoterapie de la Paris, în anul 2012 şi a Formării continue de terapie prin Dans şi Mişcare, în anul 2017.
Membru fondator ARTE în anul 2011 (Asociaţia Română de Terapii Expresive), moment în care încep derularea unor proiecte educaţionale şi de muzicoterapie pentru copiii în nevoie, în colaborare cu diferite fundaţii de profil. În prezent colaborez cu Fundaţia Internaţională pentru Copil şi Familie, unde ofer ateliere de muzică dedicate copiilor refugiaţi ucraineni.
Începând din 2015, împreună cu actriţa Ruxandra Coman Miltiade, dezvolt proiectul „Limpopo”, în cadrul căruia creăm spectacole de teatru cu umbre şi sunete (partea sonoră se realizează cu ajutorul diverselor instrumente muzicale tradiţionale, pe care copiii le pot vedea şi auzi în timp ce urmăresc povestea). Poveştile muzicale astfel create călătoresc în spaţii independente dedicate, precum grădiniţe şi scoli.
Între 2017 şi 2020 am colaborat cu „Lumea lui Momo” ca profesor de muzică şi pedagog la clasele de gradiniţă şi pre-grădiniţa.
In prezent mă număr printre pedagogii MIMA Muzica, unde sunt gazdă a atelierului de muzică şi teatru.
Iubesc să stau în preajma copiilor, să mă joc cu sunete şi să-i ajut să înţeleagă şi să se exprime prin muzică. În afara pianului, folosesc foarte adesea instrumente de percuţie tradiţionale, care sunt foarte atractive şi facil de utilizat de către copii. De asemenea, audiţiile active ale muzicii clasice conduc nu doar la dezvoltarea timpurie a gustului pentru muzica de calitate, ci şi la înţelegerea – facilitată prin metode pedagogice specifice vârstei – unor structuri sonore foarte complexe.
Consider hotărâtor rolul muzicii şi al mişcării conştiente în dezvoltarea armonioasă afectivă, emoţională şi cognitivă a celor mici.