Mima Muzica

Vino la MIMA Muzica cu clasa ta!

48000 lei1 atelier(e)
Atelier One-Time

MIMA Muzică colaborează cu grădinițele și școlile oferind ateliere de educație muzicală prin mișcare, mișcare creativă, muzică și artă.
Atelierele sunt dedicate g
rupelor de copii cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani.

 

Solicită mai multe detalii
Categorie:

Descriere

MIMA Muzica colaborează cu grădinițele și  școlile oferind ateliere de educație muzicală prin mișcare pentru grupe de copii cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani.

Educatorii/învățătorii grupelor participă alături de copii la atelierele susținute de pedagogii MIMA Muzica.

 

Ateliere de educație muzicală prin mișcare

Atelierele MIMA Muzica sunt concepute pe elemente de baza al pedagogiilor active de tip Dalcroze, Orff și Kodaly și includ familiarizarea copilului cu noțiunile muzicale prin gesturi, mișcare corporală și explorare senzorială.

Vom cânta, ne vom mișca odată cu sunetele, vom explora instrumente muzicale elementare, vom învăța să descoperim tempo-ul unei muzici și ritmuri de bază cu care ne putem acompania, vom folosi un arsenal bogat de materiale senzoriale ce stimulează motricitatea şi comunicarea copiilor (eșarfe colorate, mingiuțe, săculeți, cercuri, șnururi, parașută ș.a.). Pe parcursul atelierelor de muzică vom ascultă în mod activ (prin mișcare)  fragmente accesibile de muzică clasică.

Conceptul pedagocic MIMA Muzica implică utilizarea de jocuri de stimulare a atenției, a concentrării, a creativității, a exprimării corporale, emoționale și sociale prin interacțiunea și coordonarea cu grupul de copiii paprticipanți  Un rol esențial îl joacă activitățile improvizatorice ca mediu ludic, pozitiv, validant , într-un dialog sonor permanent pornind de la cântece însoțite de gesturi sau de la audiții active. Se pune accent pe interacțiune și pe încurajarea copiilor de a descoperi, de a fi curioși, cooperanți, creativi și a propune soluții.

Detalii practice:

Vârsta copiilor: 3-12 ani

Durata atelier: 40min-50min (în funcție de vârsta copiilor).

Prețul atelierelor pentru grupurile participanților la modulele MIMA Muzica :
Grup de 1-12 copii: 40 RON/copil
Grup de 13-20 copii: 35 RON/copil
Grup de 21-30copii: 30 RON/copil

Rezervarea este confirmata in urma efecturarii platii si se face pe un numar fix de participanti, costurile sunt nereturnabile.

Pentru cursurile MIMA efectuate la sediul scolilor si gradinitelor se percepe un tarif suplimentar de 100 de lei/ grupa.

Accesul în sălile MIMA Muzica se face doar cu pantofi speciali de interior sau desculți, după cum vă simțiți mai comod. Va rugam să lăsați încălțămintea de strada pe hol în locul special amenajat, atât dumneavoastra cât și cei mici. Pe parcursul atelierelor recomandam o ținută cat mai lejera și multa relaxare.

Va recomandam sa ajungeți la ateliere cu 10-15 minute înainte de începerea propriu-zisa astfel încât participanții să aibă timp de acomodarea cu sala Mima, iar dumneavoastra, ca însoțitori, să puteți discuta puțin abordarea împreună cu pedagogul grupei.

Rezervarea și plata se fac pe un număr fix de participanți, costurile sunt nereturnabile.

Participarea la sala MIMA București se face pe face pe baza unei rezervări prealabile la:
tel: 0722.342.124
email: info@mimamuzica.ro
Adresa: Calea Griviței, nr 8-10, sector 1, București
Aici puteți vizualiza sala de muzica MIMA București: https://mimamuzica.ro/spatii-mima-bucuresti/

 

 

 

 

 

 

 

Detalii practice

Pedagogi
  • Echipa MIMA Muzica
Număr ateliere 1 ateliere
Durata atelier 50min
Vârsta 3-12ani
Data de început 02/10/2023
Adresa(e)

Calea Griviței 6
Zona Pța Amzei
București

Informații suplimentare

Ziua/ora

1 sesiune, Marți, Joi, Vineri