Mima Muzica

VOUCHER cadou MIMA Muzica

10000 lei45000 lei1 atelier(e)
Atelier One-Time

Cel mai valoros cadou pe care poți să i-l oferi unui copil este să îi creezi acel spațiu în care să se simtă liber să exploreze, să imagineze, să creeze, să devină curios.

 

Solicită mai multe detalii
Categorie:

Descriere

Descoperă lumea prin muzică şi mișcare.
Fii parte din povestea MIMA Muzica!

Voucher-ul MIMA Muzica este o invitație de participare la un atelier/ un modul  de ateliere  MIMA Muzica. Ideea acestui voucher a venit în urma solicitărilor repetate din partea părinților care frecventează împreună cu copiii atelierele noastre  și care realizează beneficiile și bucuria pe care ți-o oferă întâlnirea cu muzica prin mișcare, dorind să ofere un astfel de atelier/ modul drept cadou prietenilor, cu ocazia botezului, a diverselor aniversări sau, pur și simplu, pentru a face un cadou-surpriză cuiva oferind un spațiu în care să descopere lumea muzicii prin mișcare și ce poate aduce aceasta în relația părinte-copil.

  • Voucherul este valabil pentru orice categorie de vârstă de la 0 la 12 ani,  la oricare dintre programele de pe pagina mimamuzica.ro.
  • Voucherul poate fi trimis în format online sau poate fi ridicat în format fizic de la sediul MIMA Muzica București. Dupa achizitionare veti fi contactat de un membru al echipei MIMA Muzica pentru  detalii.

Costul unui voucher cu modul de 5 ateliere: 450 lei

Costul unui voucher cu un atelier: 100 lei

Rezervarea datei atelierului/ modulului se va face de către persoana care a primit voucher-ul. *Voucherul este valabil 24 de luni de la achiziție

0722342124
email: info@mimamuzica.ro

 


			

Detalii practice

Pedagogi
  • Echipa MIMA Muzica
Număr ateliere 1 ateliere
Durata atelier 40min
Vârsta 0-99ani
Data de început 01/04/2022
Adresa(e)

Calea Griviței nr. 6
București

Informații suplimentare

Modul

1 atelier, 1 MODUL de 5 ateliere